jednoduché a spolehlivé

jednoduché a spolehlivé
levné spínací hodiny - fungují dle očekávání
Kvalitní a spolehlivý výrobek
Mám jich více a jsem s nimi velice spokojen.Celkem přesný a hlavně velmi tichý.
Velká spokojenost za rozumnou cenu.
Kdyz je ve skrini tak nejde slyset takze super
Zatím funguje ; doufám , že vydrží nejméně 10 let jako jeho předchůdce !
Nic se dosud neobjevilo !
Jo super. Vše OK.
KONEČNĚ si někdo uvědomil, že doposud dodávané časové zásuvky přerušovaly nulový vodič (při normovaném zapojení vodičů pevné zásuvky - pracovní nulový vpravo). Toto se mnoho (desítky) roků řešilo i na rozbočovacích zásuvkách (tuším ještě před 89) s odůvodněním, že tyto zásuvky se už musí považovat za pohyblivé připojení 3 vodiči a normu pro pevné zásuvky (tehdy ještě 2 vodiči) nelze považovat za určující. Důvodem však byla jednoznačně jednoduchost a úspora při výrobě, výsledkem byl paskvil rozdílně zapojených pracovních vývodů proti sobě postavených zásuvek na jednom přístroji. To už se vyřešilo a po mnoha dalších letech byl tedy konečně udělán další krůček.
Jen tak dále! Nezkoumal jsem, ale asi i v dalších adaptérech (termostatické zásuvky a podobně) bude stejný problém ještě roky přežívat.
Nedají se dát do dvojité zásuvky vedle sebe..
velmi spokojny,pouzivam casovac na aeroponiu a 15 minutove intervaly su to co potrebujem
jednoduchost
Spolehlivý, a hlavně , doufejme , že Český , pokud ano, jsem rád , že konečně podpořím Českou firmu a ne Čínu.
A proč průměrné?. Kvůli jedné a důležité věci. Že popis hodin je malým nevýrazným písmem. Působí ro jako by to bylo smazané, stářím. Starší lidi na to hůř vidí a je škoda , že to není tučněji vytištěno a o něco větším číslováním a píemem.
Ale jinak spúokojenost a palec nahoru.
dobré ovládání
Dobrá cena.
Dost špatně čitelný číselník. Popisky nejsou černé barvy ale šedé, což zhoršuje čitelnost...
Ale jo, za tu cenu je to dobý a funguje to...
Kdyz ho dam do dvojzasuvky, tak uz tam nedam 2. spotrebic. Chtelo by to dat firku pro nulak na druhou stranu, nebo tam mit dirky dve.
Funguje, dobra cena, zadne dalsi platby. Dokonce doprava i platba dobirkou v cene.
netreba nic dodat
Hlavní výhoda této spínací zásuvky je, že spíná fázi
Nemá záložní baterku při výpadků Elektrické energie
Vynikající v poměru cena výkon, vřele doporučuji
Tiché, spolehlivé
Dopručuji
protoze ho potrebuji k bazenu na zapinani a vypinani tepelneho topeni
Spolehlivost