Zařízení je funkční bez připomínek.

Zařízení je funkční bez připomínek.
- široká škála programování - možnost nastavit různé variace dní (např. víkend, pracovní týden, pondělí až středa, jednotlivé dny),
- dostačující maximálně počet jednotlivých programů (dle manuálu až 8),
- výrobek je bytelný (několikaleté užívání předchozích stejných modelů),
- nastavený čas se hmatatelně nezpožďuje - velká výhoda oproti jednoduchým mechanickým spínačům stejného výrobce, které jsou prakticky nepoužitelné,
- bílá barva je vyhovující pro univerzálnost (stejný odstín jako běžná barva prodlužovačky, častá barva zásuvky),
- čitelný displej,
- jednoduché nastavení,
- cenově odpovídající.
- integrovaná baterie nevydrží od Tří králů do začátku dalšího adventu (ze 4 stejně starých časovačů jsem po 2 letech polovinu musel vyhodit, protože se je nepodařilo oživit ani výrobcem doporučeným postupem),
- je tedy nutné časovače v průběhu roku nabíjet,
- programování je nekomfortní a pracné - při nastavení času je možný jen pohyb jedním směrem (při přejetí nastavované minuty je nutno znovu projet všech 60 minut),
- mezi časovými bloky chybí některé variace, které jsem zrovna potřeboval - pro svícení adventních světel na dny volna by bylo nutné neděle až čtvrtek a pátek až sobota - je nutné nastavit každý den samostatně,
- při nastavení jednoho dne není funkce zkopírování do dalšího jednotlivého dne - nutno zase ručně,
- mě to netrápí, ale pro někoho může být důležité, že se prodává jen jedno barevné provedení, byť v nejuniverzálnější barvě.
Jednoduché nastavení
Možnost více programů
možnost 8 voleb programů
dobrá investice
Přesně splňuje požadované
Programování trochu čínské
Kvalitní, levný výrobek.
Všechno funguje jak má. Jen je důležité to dobře nastavit. Na netu jsou i krátká instruktážní videa, jak správně nastavit časovač. U mne naprostá spokojenost.
Například pro akvaristiku dobrá věc - zapíná a vypíná osvětlení dle požadavků. Pokud někdo chce simulovat svou přítomnost doma i když tam není, tak lampička zapojená v tomto časovači po správném nastavení náhodně zapíná a vypíná světlo během nočního režimu. Uplatnění je mnoho a záleží jen na každém jak si časovač nastaví.