Hlavice pro radiátor Recenze Emos T30

Recenze Emos T30

Termostatická hlavice zařídí, abyste měli teplo, zrovna když ho nejvíce potřebuje. Jednoduše ji naprogramujete podle svých přání. Můžete nastavit až 10 časových teplotních úseků, kdy si přejete mít zatopeno, a kdy je to naopak zbytečné. Pokud nebudete topit v nepřítomnosti ušetříte také nemalé finanční prostředky za vytápění.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2021

velká poruchovost a nespolehlivost

vyhodit

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Český překlad je někdy moc slozity

Registrovaný uživatel17. března 2020

příznivá cena dobrá tlačítka docela tichá

Přetápí až o 3,5 stupně! Matice je sice kovová, ale z tenkého hliníku. Do ruky ostrá a na kleště měkká. Nastavit lze sice několik časů ale teploty jen napevno 2 pro den a 2 pro noc Nepodsvícený display Poměrně velká Kolečko pro nastavování je dosti volné a nastavování tak nepřesné Regulace po velkých skocích Nastavení regulace spočívá jen ve volbě delší nebo kratší dráha pístku působícího na ventil

Není nad obyčejnou termostatickou hlavici.

Registrovaný uživatel13. března 2020

uspora tepla

jednoduche nastaveni

Registrovaný uživatel23. prosince 2019

funguje jako klasický termostat, lze nastavit programy dle potřeby a 4 různé teploty, teda aspoň teoreticky

špatně udržuje nastavenou teplotu, teplota kolísá +/- 2°C oproti nastavené teplotě, po měsíci užívání se samovolně vymazalo nastavení

koupil jsem 3 kusy, namontoval zatím jen jeden, zbylé dva už montovat ani nebudu, klasická termohlavice funguje podstatně lépe, rozhodně nedoporučuji

Registrovaný uživatel26. listopadu 2018

Termostatická hlavice Emos T30 Koupil jsem si 4 kusy a ani jeden nefungoval. Vůbec se neoživil displey…. V návodu bylo - vložte baterie, které u všech produktů již byly vloženy v hlavici. …z textu na baterii jsem pochopil , že byly vyrobeny v roce 2005. Baterie jsem dal své a nic...žádná sslída proti vybití byterií nenalezena ani u jednoho výrobku přímo v obchodě, kde jsem jej přebíral Alza .cz - kde byli velmi ochotní mimochodem. V návodu je psáno vložte baterie, které byly u všech výrobků vloženy...po vložení se vám rozbliká displey, nastavte rok atd atd a ono prd... Váš výrobek mě stál fůru nervů, času a sil k vrácení peněz. S úctou Petr Líbal, telefon 731 926 156