Zatím super zvonek.

Zatím super zvonek.
Velké množství melodií, možnost tlumení zvuku,tlačítko bez baterie velké+
Funguje
Nastavení hlasitosti má užitečný rozsah. Umí být uši-rvoucí i snesitelně tichý
Tlačítko není vůbec chráněné před povětrnostními vlivy. Nevím jestli má tak odolnou elektroniku, ale voda se dovnitř rozhodně dostane, pokud na tlačítko bude pršet a foukat vítr. Raději jsem tlačítko rozdělal a elektroniku obalil igelitem.
Plechová schránka hned vedle tlačítka směrem k přijímači blokuje signál. Asi nic překvapivého pro odborníka, ale mě to nenapadlo, dokud jsem neinstaloval.
Mohl by mít ikonku zvonku
Po vypadku se meni hlasitost
Vyborna technologie, snadne parovani
Bylo to pohodě
Skvěle funguje
Hlasité vyzvánění.
180m ani náhodou myslím ani 100 m to nebude, vracím.
Malý dosah, spousta zbytečných melodií
bezzdrojové tlačítko - velké plus
mám dva příjmače - funguje spolehlivě i na větší vzdálenost a skrze stavební překážky.
Zvonek funguje jak má.
Ve vysílači nejsou potřeba baterie
Přijímač by mohl mít menší rozměry, aby šel připojit i do klasické rozdvojky.
Dobrý produkt za rozumnou cenu. Se zvonkem jsem maximálně spokojen. Uvítal bych, kdyby měl přijímač v sobě dobíjecí baterii, aby zvonek fungoval i při výpadku proudu.
Po zapnutí do zásuvky, vše funguje jak má.
geniální nápad se zvonkem bez napájení a ten dosah. Tento zvonek se nedá přeslechnbout
vynikající, lze dokupovat další a další zvobnky
Bez poruchy.
Samolepící tlačítko spadlo z fasády.
není potřeba baterie do zvonkového tlačítka, zatím funguje bezproblémově a proto plná spokojenost
Super funguje , od branky , zahrada - hodně schodů v domě do 2 patra . Hlavně nemusím sledovat , jestli není vybitá baterie u zvonku.
Již jsem ho vlastnil pouze jsem ho doplnil
Slouží dobře
Není třeba se starat napájení tlačítka zvonku.
Je možné umístit více zvonků po domě.
Chybí mi zvuky klasických zvonků.
Ne každý chce melodie.
Opravdu daleký dosah
Opravdu vysílač bez baterie
Jednoduché párování
Přikoupeno další tlačítko, funkce OK
Některé melodie zní zkresleně, ale na zvonek to stačí
Splněno, co jsem očekával,..!! :-)
Za ještě přijatelnou a akceptovatelnou cenu výrobek v solidní spotřebitelské kvalitě.
Super výrobek, jednoduchá instalace a snad nám vydrží.
žádné baterie žádné dráty