Spínací hodiny Recenze EMOS P5506

Recenze EMOS P5506

Spínací hodiny EMOS P5506 disponují stupněm krytí, které odpovídá IP20. Cyklus časování může být nastaven od 1 minuty do 24 hodin. Provozní teplota odpovídá hodnotě od 0 °C do 55 °C. Tato digitální časovací zásuvka je ideální pro načasování jakýchkoli elektrických spotřebičů, jako je například automatická pračka či světlo.

jan.firla120. srpna 2025

Mašinka šlape.

Ondřej31. prosince 2024

Idealni velikost, prehledny displej, dobre viditelny i v zasuvce. Pri pouziti ve dvojzasuvce tu spodni nijak neomezuje, a ta tak zustava plne funkcni.

Ze zacatku slozitejsi orientace v nastaveni, ale nakonec zadna veda.

Funguje jak ma. Celkova spokojenost.

karel4. listopadu 2024

Funkce, výdrž

Registrovaný uživatel11. srpna 2024

Široká možnost nastavení.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2023

Plní funkci, mám připojeno na topný panel, naprogramoval jsem časy vysokého a nízkého tarifu a funguje jak má, spíná a vypíná dle programu.

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

20 sepnutí za den - nejvíc, co jde u nás za rozumné peníze koupit. Relativně jednoduché ovládání.

Skvělý spínač, už mám doma tři.

Registrovaný uživatel13. května 2019

Dá se nastavit až 20 různých časů vypínání a zapínání. Přijatelná cena. Podrobný návod. Zkrátka dělá to co má.