Přepěťová ochrana Recenze EMOS P53876 šedá 5 zástrček

Recenze EMOS P53876 šedá 5 zástrček

Tato kompaktní zásuvka s 5 zásuvkami chrání vaše zařízení před škodlivými přepěťovými špičkami a zároveň vám umožňuje pohodlně připojit více zařízení najednou. Dětská pojistka zajišťuje ochranu malých dětí před náhodným strčením prstů do zásuvek. Podsvícený vypínač usnadňuje nalezení zásuvky ve tmě.

hyngassi4. září 2025

Asi dobrá přepěťová ochrana

zásuvky jsou velmi blízko sebe s velmi malým sklonem a např. větší zástrčky, adaptéry, nabíječky nemohou být zapojeny vedle sebe.

Pro mě a moje použití je špatně řešená. Ale kdo má spoustu subtilních zástrček (třeba takové ty obyčejné "vidličky"), tak pro něj je to možná v pohodě.

Varianta 1,5 m
anice.cah20. března 2025

Uplatní se v každé domácnosti. Používám ho už tři roky a nevyměnila bych za nic jiného.

spokojený zákazník23. prosince 2024

spolehlivost, jednoduchost, flexibilita

maximální celková zátěž "jen" 2400 Wattů a 10 Ampér

hezky česky

dix.urpesova23. června 2024

používám denně supr

Registrovaný uživatel27. května 2024

Chtěl jsem přepětovou ochranu s delším kabelem je zapnutá pořád.

Tana P.17. února 2024

- koupila jsem to kvůli výpadkům elektřiny v snaze ochránit počítač, zatím funguje spolehlivě - má dlouhý přívodný kabel - vypínač

vaclavroth6. ledna 2024

Hlavní klad tohoto výrobku je připevnění na zeď.

Zuk7. prosince 2023

kvalita

Varianta 1,5 m
Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Preferovať ochrana Dĺžka kábla

Pri zavesení(upevneni na stôl/stenu) má predlžovačka iba 2 úchyty na jednej(rovnakej) strane. Čiže pri vyťahovaní zástrčky z predlžovačky je nutné pridržiavať ju rukou