Pracovní světlo Recenze EMOS P4536

Recenze EMOS P4536

Ať už jste profesionální řemeslník, nebo jen při běžných činnostech doma, v dílně či garáži dokážete ocenit promyšlený a dokonalý nástroj, nabíjecí reflektor EMOS P4536 je právě pro vás skvělým pomocníkem. Nabízí nadstandardní světelný tok až 2000 lm s dosvitem 70 m zajištěný 2 COB LED diodami, 5 světelných režimů, jednoduchý způsob nabíjení, ale také promyšlené možnosti instalace.

karel.tengler0110. října 2025

skvělá svitivost a vydrž baterie

X X16. září 2025

Svítivost, výdrž

malyvojak123418. srpna 2025

Velmi dobré osvětlení.

matejkouba12316. února 2025

Má velmi velký světelný dosah v poměru ke svojí velikosti oproti jiným svítidlům. Je skládatelný. Má na výběr režimy svícení. Lze ho vzít všude. Magnetické přichycení je využitelné. Má pevnou konstrukci.

Čas do plného nabití trvá celkem dlouho. Na výběr je jen jedna barevná verze.

Celkově velmi praktické a skvělé svítidlo, které má za svoji cenu výjimečně skvělý světelný dosah. Velkou předností je jeho menší velikost, lehkost a skládatelnost. Určitě bych si ho koupil znova.

Registrovaný uživatel24. srpna 2024

Hodně svítí, možnost nastavení několika režimů svícení, vydrží svítit na dovolené i v práci, dá se pomocí magnetů připevnit ke kovovému podkladu, udělat z nožiček stojánek nebo zavěsit na hřebík. Doporučuji.

Hekerle27. června 2024

Svítí opravdu hezky Dostatečně silné magnety

vit.pavlik13. května 2024

Produkt jsem si objednal na základě dobré zkušenosti s předchozím. Svítilna má výbornou výdrž baterie a vynikající svítivost. Oceňuji i možnost volby intenzity včetně možnosti svítit jen jedním světlem. Oproti předchozímu modelu má již tento nabíjení přes USB C.

Možná by bylo vhodné doplnit i nějaké očko k možnosti svítilnu i zavěsit. Předchozí připevněnou na magnet jsem si skopnul nenávratně do hlubin...

Doporučuji koupit

syrovatka6. prosince 2023

Zboží je super, splňuje plně vše co od něj čekám

Registrovaný uživatel17. října 2023

je to prostě super. To bych koupil ještě jedno :)

Hodi se všude. Prostě i do koupelny si to světlo můžete vzít

Registrovaný uživatel11. září 2023

volba osvětlení

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

vysoká svítivost dlouhá výdrž možnost regulace osvětlení

S výrobkem jsem spokojen, jen bych v návodu uvítal informaci, jak silný adaptér potřebuji k nabíjení svítidla.

Registrovaný uživatel30. dubna 2022

- výborná svítivost - režimy svícení - vydrž baterie - možnost nabíjení přes USB - variabilní konstrukce

- vyšší cena

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

Perfektní světlo se supr šajnem Parádní výkon Praktické vypínací tlačítko na boku

Trošku težší, ale to je k velikosti pochopitelné.

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Nemám jí sice příliš dlouho ale zatím jsem s ní nadmíru spokojený - doba svícení, přírodní denní světlo a dostatečná výdrž svícení...navíc perfektní logika ovládání.

zatím nevím, mám krátce

Registrovaný uživatel9. prosince 2021

přenosný, lehký, dlouhá výdrž, možnost nastavení polohy a osvětlení více stran.

po čase nedrží úplně nastavení polohy světla se stojnami

dobrý výrobek, poměr cena výkon super, k práci na půdě úplně ideální

Registrovaný uživatel23. září 2021

Vysoka svitivost