Pracovní světlo Recenze EMOS P4518

Recenze EMOS P4518

Univerzální pracovní svítilna EMOS P4518 si najde své místo v každé domácnosti, dílně a všude tam, kde potřebujete zajistit širokou plochu osvětlení. Možnost uchycení pomocí magnetu nebo háčku.

antonin.wanka31. července 2025

Už jednu svítilnu P4518 mám. Dlouho. Poctivě slouží několik let v autodílně. Dnes a každodenně ,střídavě s dalšími několika lampami. Přežila řadu pádů z různých pozic a výšek, je celá otlučená ,uvolnil se kryt , ale pořád svití ,pak se dobije a zas čeká na další použití. Jsem si skoro jist, že výdrž baterie se vůbec nemění.

Protože se po tomto náročném dlouhodobém provozu odlomil vodič u adapteru nabijení 230V, nabíjel jsem lampu přes adapter z autobaterie 12V. Vývod kabelu z adapteru 230V je pro mne jediná slabina svítilny. Radit nebudu, ale dalo by se to vyřešit.

Tím ,že jsem zakoupil další identickou /typově/ lampu, získal jsem i nový 230V adapter. Protože nabíjí teď lampy dvě, mám obavu o životnost nabíječky o to větší.Uvidíme. Přesto hodnotím lampu jako vynikající a dokazuji to tím ,že jsem si objednal tutéž.

Registrovaný uživatel12. května 2024

Univerzální použití, několik režimů svícení, velká kapacita akumulátoru.

Spokojenost, doporučuji.

Jana N.20. února 2024

Svítí tak, jak potřebujeme

O žádných nevíme

Bezva svítilna

jpavel767. února 2024

Dlouhá výdrž baterie Dostatečná kvalita Dobrá cena silný magnet flexibilní natočení všemi směry první funguje přes rok bez známek slábnutí kapacity, koupil jsem již druhou. Nový model má lépe vyřešené ovládání.

U první lampy ca po roce selhala nabíječka.

Celkově vynikající lampa za dobrou cenu. Na opravy automobilů díky magnetům a možnosten natočení ideální.

Registrovaný uživatel14. srpna 2023

Praktická

Registrovaný uživatel4. června 2021

Dobrá svítivost

Chybějící varianta kuželového světla

dobrá lampa pro plošné osvětlení menších prostor

Registrovaný uživatel18. února 2021

super spolehlivý už mám druhý

Registrovaný uživatel8. srpna 2020

Kontrolka vybyté baterie dříve než nadobro zhasne. Pro zhasnutí z první funkce není třeba proklikat další dvě, jako u starších.

Za mě dobrá volba

Registrovaný uživatel7. dubna 2020

Kvalitní svítilna, vydrží dlouho nabitá, je výkonná.

Nevím o žádných nedostatcích.

Registrovaný uživatel20. září 2019

Dobře svítí Magnet na pridržení Dlouho vydrží Pád taky vydrží