Recenze EMOS P1612

Bílý prodlužovací přívod s vypínačem, 6 zásuvek s délkou 2 m a průřezem vodiče 1 mm2. Vhodný pro maximální zátěž 10 A / 2300 W.

Petr L27. dubna 2026

Spolehlivý výrobek, oproti těm od jiných výrobců je vidět, že byl navržen s vyšší zodpovědností a poctivostí.

Snad jen maličkost - ty barevné bezpečnostní záslepky v dírkách kladou na můj vkus odpor větší, než by asi bylo nutné, a jdou trochu ztuha. Snad se časem rozchodí.

Jiné domácí prodlužky než EMOS, zejména ty varianty s vypínačem, už ani nekupuji. “Stejné” prodlužky od jiných výrobců mi totiž hodně často přijdou jako pouťové zboží, jež bylo vyrobeno především proto, aby svou lácí potěšilo kupujícího v okamžiku nákupu, aby mu tu radost nepokazilo ani cestou domů, …a pak už nic víc, protože znalý a zkušený odborník a prozíravý hospodář s pozitivními emocemi takové zboží umístí do vitríny, kam se na ně bude chodit celá rodina koukat jako na dobrý kauf a víc už nich nebude požadovat, protože ví, že v takovém případě zrychleně žloutnou a praskají korpusy, zahřívají se spoje, vypínače přestanou vypínat …atd.

jiri.kubat.50425. května 2025

Užitečná prodlužovačka

Velmi rychle se rozbil vypínač

Budu reklamovat.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Vetsi pocet zasuvek a kratky kamel coz jsem potrebovala

Zatim jsem nepozila predelavame kuchynskou linku a tato prodluzovacka je moc potebna.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Vybral jsem si pro počet zásuvek a vhodnou délku kabelu.