Recenze EMOS P12114

Prodlužovací kabel EMOS P12114 Prodlužovací kabel EMOS P12114 je praktické řešení pro rozšíření dosahu vaší elektrické sítě doma, v kanceláři nebo v dílně. S délkou 1,4 metru poskytuje dostatečný dosah a univerzální využití. Kabel je vybaven dvěma dvojitými zásuvkami (2× 2P + PE), což umožňuje připojení až čtyř zařízení najednou. Jednou z výhod tohoto prodlužovacího kabelu je centrální vypínač,…

petr.vanicek2. června 2026

Pracuje, jak má.

regeira4. května 2026

Pokud potřebujete propojit spotřebič se zásuvkou, ale chybí vám "pár centimetrů", pak je tento prodlužovák to pravé. Snese dobře obvyklé a potřebné zatížení. Vestavěný vypínač je velmi užitečné řešení. Kabel dosud funguje, jsem spokojen. Možnost připevnění zásuvek prodlužováku k podložce pomocí vrutů také vnímám jako praktické řešení.

jindroviph9. března 2026

Podsvětlený vypínač.Dvě dirky pro přímé přišroubování.

Spokojenost.Doporučuji.

Registrovaný uživatel23. ledna 2026

Ideální, pouze se dvěmi standard zásuvkami C, délka 1,4 m, nikdo jiný nedodává (pouze s druhou zásuvkou pro USB, což by bylo pro mě nepoužitelné)