Domovní zvonek Recenze EMOS GoSmart P5735SS

Recenze EMOS GoSmart P5735SS

Domovní zvonek EMOS GoSmart P5735SS je moderní bezdrátový zvonek, který se hodí do domu, bytu i kanceláře. Jeho elegantní stříbrný design snadno zapadne do jakéhokoli interiéru. Zvonek je napájen přímo z elektrické sítě (230 V AC) a tlačítko je napájeno baterií CR2032, která je součástí balení. Funkce a vlastnosti Jednou z hlavních výhod tohoto zvonku je jeho bezdrátové provedení s dosahem až…

vicha7542. prosince 2025

Dostatečný dosah. Připojení k wifi. Funguje s aplikaci tuya.

Při umístění tlačítka na kovový sloupek nedosáhne signál do budovy. Musel jsem umístit na plotovku.

S výrobkem jsem spokojen.

Jarda20. října 2025

kvalitní zvonek

grysik8125. září 2025

Dá se párovat jen z jednym zařízením

hora.spinvest6. srpna 2025

Kvalitni provedeni, fce jak jsem ocekaval.

Trochu jsem tapal v nastaveni wifi a sparovani s telefonem. Ale chyba byla na me strane.

Vse v poradku, doporucuji produkt i dodavatele. Nakupuji casteji, opakovana spokojenost.

polach11. července 2025

Proč jsem si pořizoval zvonek se signalizací na mobil: aby mi třeba telefon vibroval, když děti spí. Bohužel signalizace v aplikaci nejde nastavit jinak než na krátký signál, který člověk snadno přehlédne. Podle podpory to jinak nastavit nejde. Škoda, kvůli tomu jej nepoužívám, je to k ničemu.

Registrovaný uživatel20. května 2025

výrobek splňuje vše, co nabízí

v balení produktu jsem postrádal návod na instalaci, který jsem si musel sáhnout a vytisknout.

výrobek splňuje vše, co jsem očekával

Varianta šedý
holcmanmilan5. května 2025

Skvělý zvonek

robin.klimes13. května 2025

Skvělý poměr cena/výkon Funguje jak má včetně upozornění na mobil

Neobjeveny

Určitě doporučuji jako levný “klasický bezdrátový zvonek” s výhodou upozornění na zvonění přímo do mobilu.

tomas2. května 2025

Poměr cena VS výkon