Funkční i na větší vzdálenost přes dům . Slyšitelné velmi dobře , upozornění na zvonek v apce funkční . Vzal bych ho znovu

Velký dosah.
Spolehlivá funkce a to včetně upozornění do aplikace v mobilu.
Chtělo by to doplnit funkci nerušit, pro kompletní vypnutí zvonění v určitý čas.
Dobrá kvalita zvuku a slyšitelnost, nastavitelná hlasitost, dosah v pořádku (použito do 30 m), instalace zvonku snadná,
Zvonek doporučuji
Dostatečný dosah. Připojení k wifi. Funguje s aplikaci tuya.
Při umístění tlačítka na kovový sloupek nedosáhne signál do budovy. Musel jsem umístit na plotovku.
S výrobkem jsem spokojen.
kvalitní zvonek
Dá se párovat jen z jednym zařízením
Kvalitni provedeni, fce jak jsem ocekaval.
Trochu jsem tapal v nastaveni wifi a sparovani s telefonem. Ale chyba byla na me strane.
Vse v poradku, doporucuji produkt i dodavatele. Nakupuji casteji, opakovana spokojenost.
Proč jsem si pořizoval zvonek se signalizací na mobil: aby mi třeba telefon vibroval, když děti spí. Bohužel signalizace v aplikaci nejde nastavit jinak než na krátký signál, který člověk snadno přehlédne. Podle podpory to jinak nastavit nejde. Škoda, kvůli tomu jej nepoužívám, je to k ničemu.
výrobek splňuje vše, co nabízí
v balení produktu jsem postrádal návod na instalaci, který jsem si musel sáhnout a vytisknout.
výrobek splňuje vše, co jsem očekával
Skvělý zvonek
Skvělý poměr cena/výkon
Funguje jak má včetně upozornění na mobil
Neobjeveny
Určitě doporučuji jako levný “klasický bezdrátový zvonek” s výhodou upozornění na zvonění přímo do mobilu.
Poměr cena VS výkon