Jednoduchý a přesný teploměr za pár korun
Super produkt

Jednoduchý a přesný teploměr za pár korun
Super produkt
Levný výrobek.
Teploměr mám doma už tři roky. Dost rychle se vybíjejí mikrotužkové AAA baterie. Venkovní čidlo je málo odolné proti vodě a vlhkosti !!! Vřele doporučuji instalovat venkovní teploměrové čidlo pod nějakou stříšku a podobně !!!!
splnil očekávání, skvěle čitelný displej
dobře čitelníé údaje
Malý jednoduchý za rozumné peníze
I když na cidlo vidím mam ho asi 20 metru tak uz přes jednu zeď nefunguje tak mam teploměr i čidlo venku
Jednoduchý, levný přístroj, který funguje tak, jak má.
Skvělý produkt. Spolehlivý.
Po letech, co tento teploměr používám, jsem koupila do domácnosti další. 100%spokojenost. Jednoduchý, spolehlivý.
splňuje očekávání
Jednoduchá funkce
nízká cena
není nejpřesnější
Přesně měří.
Desetiny stupně jsou hůře čitelné- čísla jsou příliš natěsňané do pravého okraje.Malý dispej.
Velice kvalitní a přesný teploměr
Splňuje moje požadavky na měření dvojí teploty
Není podsvícení ale to jsem věděl.
Velmi dobrá volba
Dobrý dosah, velké čitelné písmo, rychle aktivované
Dobrý výrobek i v paneláku má dobrý dosah.
Zatím spolehlivý
Je levný a funguje
1) Koupil jsem dva, jeden nefunguje vysílač. Je to levné zboží, nemá cenu nefungující kus vracet.
2) Všechny dvojice pracují na stejném kmitočtu, kmitočet nelze zvolit. Proto může v jednom místě být v provozu jen jedna souprava.
Levné zboží, pokud potřebujete jen jednu dvojici přijímač-vysílač, doporučuji.
Tento produk již delší dobu používám k mé plné spokojenosti
Malý,přehledný,funkční,perfektni
Přesný a s alkalickými baterkami vydrží dlouho a i bezdrátový senzor má dlouhý dosah
Už mám doma jeden tenhle je druhý a max spokojenost a je to český výrobce jen u meteostanic by mohl EMOS dát i český jazyk když je to česká firma
Vždy hledám venkovní teploměr bez ukazatele času.Tento obyčejný teploměr za rozumnou cenu mi vyhovuje.