Opravdu kvalitní a odolná svítilna. Velmi dobrá svítivost. Malá a přesto se dobře drží.

Kovové tělo ,lehké .Skvělá svítivost
malá, lehká, a relativně výkonná
V poměru cena - výkon perfektní. Samozřejmě nemá takový světelný tok jako třeba Fenix, ale to po ní nikdo nežádá,bo stojí pár korun.
Kompaktní, kvalitní materiály i provedení.
Spokojenost, doporučuji.
Cena/vykon v poradku.
Zivotnost ukaze cas.
Jinak spokojenost.
Perfektní funkční design, důkladné provedení. Neskutečná svítivost vzhledem k použitému zdroji napětí. Lehké, skladné. Vynikající odolnost. Prostě paráda.
Žádný zápor jsem nenašel, je to spíše moje osobní preference: ocenil bych možnost tlačítkový režim svícení deaktivovat úplně, aby v žádném případě nemohlo dojít k náhodnému vybití. Ale zatím se to nestalo, a to ani i přes časté používání a neustálé nošení svítilny v tašce/batohu. Je třeba pochválit konstruktéry, že tlačítko je zapuštěné do válce relativně hluboko, takže by problém neměl nastat. Touto poznámkou určitě nechci odradit potenciální kupce.
Vynikající, poctivý český výrobek s dobrým poměrem cena výkon. Objednáváme několik dalších i ve větších velikostech.
Splnila očekávání, zatím se jeví výborně.
Důležitá u takového produktu je životnost, především odchází vypínač, kvůli kterému už jsem několik podobných musel vyřadit. Tak uvidíme za dva tři roky.
Malá, výborná svítivost, ideální na noční služby u dětí,na baterie mně vyhovuje víc..
Výborný pomocník...