Recenze EMOS BCN-60U (N9361)

Univerzální nabíječka umožňuje rychle a přesně nabíjet 5 typů NiMH/NiCd baterií. Nabízí plně automatické a bezstarostné nabíjení. Součástí balení je i praktický USB-C kabel, který umožňuje zahájit nabíjení baterií z libovolného zdroje energie.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Nabíječka EMOS BCN-60U zvládá nabíjení různých typů baterií a detekuje vadné kusy, což ji činí praktickou pro běžné použití. Některé recenze však upozorňují na chybějící síťový zdroj v balení a problémy s kontaktem lyžin u některých kusů. Celkově produkt splňuje očekávání většiny uživatelů, ale je třeba počítat s možnými drobnými nedostatky.

• Kvalitní zpracování
  • Nabíjí jednotlivé baterie
  • Nabíjí různé typy baterií (tužkové, mikrotužkové, devítivoltové)
  • Detekuje vadné baterie
  • Spolehlivá
  • Chybí síťový zdroj v balení
  • U některých kusů špatný kontakt lyžin uchycení baterií
  • Chybí světelná signalizace nabití baterie
  • USB-C napájení

mowla13. dubna 2026

Nabíjí všechny druhy článků, nepárově (tedy každý aku zvlášť)...

Bez síťového napaječe.

Marcel10. prosince 2025

Nabíjí jednotlivá aku (proto má volba).

Síťový zdroj není součástí balení, lyžiny uchycení akumulátory mají špatný kontakt a musí se několikrát pohybovat než se rozsvítí kontrolka nabíjení.

Princip dobrý, funkčnost nevyhovující (možná jen mého přístroje)

lubomirbures21. prosince 2024

Do rána nabito a to šlo.

Doporučuju na 100%

LT24. října 2024

Konečně nabíječka pro násobky tří kusů baterií!!! Dokáže nabíjet tužkové i mikrotužkové (a dokonce i devítivoltové - ale ty jsem nezkoušel). Detekuje vadné baterie.

Je to sice v popisu nabíječky uvedené, ale zdůraznil bych, že napájecí kabel je součástí balení, ale zdroj ne (lze obvykle použít stejný zdroj jako pro nabíjení mobilu).

Po mnoha nabíjeních různého počtu a typu baterií zatím velká spokojenost! Tak snad to tak ještě dlouho vydrží... Ušetřila tak už dost peněz i zmenšila nebezpečný odpad.

baditicenko24. ledna 2024

cena, spolehlivost, nabíječka funguje tak jak popsaná v návodu :)) splnila moje očekávání. Doprava ZDARMA!!!!

velká spokojenost, doporučuju:))

martin12. prosince 2023

nabíjí po jedné baterii

USB-C napájení..

kada.jaja12. prosince 2023

Lehká,výkonná, chytrá

Zatím bez záporů

Emos nabízí velmi kvalitní nabíječku za perfektní cenu

Registrovaný uživatel20. května 2023

Nehlásí světelně nabitou baterii.

Registrovaný uživatel13. května 2023

Absolutní neochota e-shopu . Zakoupil jsem nabíječku baterii jako dárek, který jsem mohl předat až za 3 týdny. Ukázal se jako nadbytečný,, nebyl vůbec vybalen. Zavolal jsem na infolinku kde jsem požádal o možnost vrácení a byl jsem nemilosrdně odbyt, že po 14 dnech nelze. Tak ho asi takhle nevybalený postavím na popelnici.

Absolutní neochota a nevstřícnost obchodu.kvůli pár stovkám.