Recenze EMOS B9654

Recenze EMOS B9654

Akumulátor EMOS je vhodný jako náhradní baterie pro elektronické systémy - EZS, EPS (ústředny Jablotron a Paradox), záložní systémy výtahů, dětské vozítka apod. Bezúdržbový, ventilem řízený olověný akumulátor v provedení AGM umožňuje být používán v libovolné poloze. Optimální životnost v záložních systémech je 5 let.

traba23. října 2025

Dostačující akumulátor do záložníka zdroje k počítači.

mavler.mira1. srpna 2025

Funguje skvěle. A velmi oceňuji výborně popsané informace na webových stránkách, které srozumitelně vysvětlují jak se k těmto bateriím chovat. Díky nim jsem zjistil, že originální trafo pro nabíjeni elektrického vozítka je nevhodné, protože nesplňuje základní parametry nabíjecího napětí. Místo toho nabíjím chytrou auto nabíječkou, která perfektně vyhovuje. Spokojenost. Doporučuji pečlivě číst a parametry u nabíječek ověřovat.

sindelka.david6. června 2025

Krmím s tím 50W kombo a výdrží hrát celý večer.

Není nesmrtelná. Po 7-mi letech kapacita tak na hodinu produkce (z původních cca.8-mi)

Skvělá baterie. Jsem rád že i po sedmi letech jsem mohl koupit zase tuhle stejnou a budu doufat že za dalších sedm let až budu potřebovat zase novou tady stále bude.

jaromir366. dubna 2024

Díky tomu že mi byla nabídnuta Velikonoční sleva, jinak bych býval nakoupil v Polsku. Akumulátor používám jako zdroj proudu.

pension28. prosince 2023

velice dobrá a splňuje moje předpoklady.

Registrovaný uživatel15. května 2022

cena, originály v UPSce jsou min. 2x dražší.

Zatím v pořádku, čas ukáže

Registrovaný uživatel27. listopadu 2021

Baterie navydrželi v UPS ani 1 rok !

Registrovaný uživatel25. června 2021

ověřený