Jednoduchá montáž a stačí správně nasměrovat a už to jede.

Jednoduchá montáž a stačí správně nasměrovat a už to jede.
snadná montáž
Výborný signál 63 programů TV a rozhlasové ,hlavně není potřeba zdroj na anténu,dobře se skládá ,jednoznačně za mě 1000%
Už od pohledu je to krásné dělo, ke kterému by měli dávat i zbrojní pas. Ale to sem asi nepatří. Takže jednoduché sestavení možné intuitivně podle obrázku na krabici i bez přiloženého návodu, jednoduché uchycení ke sloupku a zapojení na koaxiální kabel, a při nasměrování podle kompasu v mobilu ke zvolenému vysílači i při jejím umístění na půdě i při vzdálenosti 55km vynikající obraz. Řekl bych i dobré řemeslné zpracování, ale je nová - jak by vypadala po pěti letech venku na střeše po několika větrných smrštích těžko říci.
Za mě pět hvězd. Doporučuji.
Chytí hodně stanic, rychlé sestavení, jen ze čtyř dílů, není nutné používat nástroje.
Splnila předpoklad.
Nákup nedopadl obchod zrušil objednávku
Kvalitní příjem i na větší vzdálenost
Perfektní obraz a signál.Snadná montáž.
Mohu jen doporučit.
Velmi kladné hodnocení, přesné nasměrování, odstranění vlivu retranslace telekomu
Kvalitní obraz i zvuk, zapojení 2 televizí na staré rozvody
Použití denně.
Pro laika složitější zapojení antény.
Pokud nemá buzolu a azuimut k vysílači složitšjší nasměrování.
Bezproblémové naladění všech dostupných kanálů.
Jednoduchá montáž
Jednoduché zprovoznění, dosah signálu na 100km, signál plný a 100%.
O proti jiným antenám hodně dobrá cena.
Je lehká, poměrně dobře se s ní pracuje, signál chytá na pasivní příjem.
Poměr cena/výkon, momentálně na trhu levnější, funkční varianta televesu a podobných předražených nesmyslů!