Recenze EMOS 2508100100

Anténní filtr EMOS 2508100100 je určený pro použití v rozvodech televizních a rozhlasových signálů pro potlačení rušení způsobeného mobilním internetem v pásmech 5G a LTE. Filtr se řadí před první zesilovač nebo pokud v rozvodu není zesilovač, tak přímo před televizi. Frekvenční rozsah činí 0,3–694 MHz.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Anténní zesilovač EMOS 2508100100 účinně eliminuje rušení od mobilních operátorů a je vhodný pro použití ve městech s hustou sítí vysílačů. Jeho kompaktní rozměry a kvalitní zpracování zajišťují bezproblémovou instalaci a spolehlivý provoz, i když v některých případech může mít nižší účinnost filtrace než větší modely.

• Účinně odstraňuje rušení od mobilních operátorů včetně 5G
  • Kvalitní zpracování
  • Malé rozměry umožňující instalaci ve stísněných prostorech
  • Dobrá kvalita signálu bez zesilovače
  • Plní svou funkci bez výhrad
  • Nižší účinnost filtrace ve srovnání s mechanicky delšími filtry
  • Kratší kontakt živého vodiče vyžaduje pečlivé připojení

m.bystricky1. července 2026

rozměrově malé , ideální do stísněných prostorů

Registrovaný uživatel25. června 2026

Malé rozměry

Nižší účinnost filtrace než mechanicky delší filtry, vzhledem k jednodusšímu zapojení, pro většinu aplikací však vyhoví. Dále má kratší kontakt živého vodiče, kolíku, než obvyklé, nutno dbát na připojovaný protikus, aby měl těsnou dutinku, a kontakt konektorů fungoval.

Dobrý a praktický výrobek.

hrzan.mir11. června 2026

95% rušení odstínil

ja.mi.zel4. června 2026

zatím dobré

rybnikarz20. dubna 2026

Funkčně dobrý, ale vybral jsem špatné konektory.

stok8. března 2026

Dělá to co má

zemlicka.martin26. ledna 2026

Plní svou funkci jak má. Filtr je umístěn přímo na anténě. V obvodu není použit žádný zesilovač signálu, kvalita signálu je velmi dobrá.

Výrobek doporučuji v místech kde je silné rušení od LTE signálu mobilních operátorů.

Registrovaný uživatel1. března 2022

Ochrana před rušením ze sítě mobilních operátorů včetně nové sítě 5G.. Kvalitní výrobek. Doporučuji ke každému TV přijímači. Hlavně ve městech, kde je dost hustá síť vysílačů mobilních operátorů .

Doporučuji k odstranění rušení TV příjmu od mobilních operátorů nebo jako prevenci před možným rušením