Recenze EMOS 2508100100

Anténní filtr EMOS 2508100100 je určený pro použití v rozvodech televizních a rozhlasových signálů pro potlačení rušení způsobeného mobilním internetem v pásmech 5G a LTE. Filtr se řadí před první zesilovač nebo pokud v rozvodu není zesilovač, tak přímo před televizi. Frekvenční rozsah činí 0,3–694 MHz.

rybnikarz20. dubna 2026

Funkčně dobrý, ale vybral jsem špatné konektory.

stok8. března 2026

Dělá to co má

zemlicka.martin26. ledna 2026

Plní svou funkci jak má. Filtr je umístěn přímo na anténě. V obvodu není použit žádný zesilovač signálu, kvalita signálu je velmi dobrá.

Výrobek doporučuji v místech kde je silné rušení od LTE signálu mobilních operátorů.

Registrovaný uživatel1. března 2022

Ochrana před rušením ze sítě mobilních operátorů včetně nové sítě 5G.. Kvalitní výrobek. Doporučuji ke každému TV přijímači. Hlavně ve městech, kde je dost hustá síť vysílačů mobilních operátorů .

Doporučuji k odstranění rušení TV příjmu od mobilních operátorů nebo jako prevenci před možným rušením