Recenze EMITEX Vložka do kočárku z Merino vlny 37 x 72 cm krémová

Recenze EMITEX Vložka do kočárku z Merino vlny 37 x 72 cm krémová

Popis produktu: EMITEX Vložka do kočárku z Merino vlny 37 x 72 cm krémová Vložka do kočárku značky EMITEX, vyrobená z Merino vlny, je určena k vylepšení zateplení všech fusaků a zavinovaček. Je vhodná pro použití přímo do kočárků i autosedaček, kde vytváří ochrannou bariéru mezi dítětem a chladným potahem. Svými rozměry 37 x 72 cm je vložka univerzální pro většinu typů kočárků a autosedaček.…

tivicicova505. prosince 2025

Krasne

Registrovaný uživatel12. října 2024

Vložka je výborná, jsme spokojený, malá má teplo od zádíček.

justia20. září 2024

material vzhled

Registrovaný uživatel27. srpna 2023

Na to,ze by v létě měl chladit,tak určitě nechladi.Malá byla ještě víc Spařená a mokrá,za mě nekvalitni vlna.

Registrovaný uživatel9. července 2023

Dcera se hodně potí, ale s touhle vložkou je o hoooodne lepsi

Zatím jsem nic nenašla, jen možná by mohla být směrem nahoru k hlavě malinko delší

Registrovaný uživatel28. října 2022

Plni svuj ucel, v zime hreje, v teple “chladí” - dítko se mi v ní tolik nepotilo.

Po vyprání v ruce v pripracku na vlnu a vodorovnem suseni mimo topeni, zdeformovalo tvar. Stale pousti chlupy, coz je ale asi bezne u vlnenych veci, jen dudlik je furt chlupatý.

Na vlněný produkt neni drahý, plní svuj ucel, jen ten tvar po vyprani srazi body.

Registrovaný uživatel29. září 2022

Výborné izolační vlastnosti, syn se v sedačce míň potí

Padají chlupy

Registrovaný uživatel10. června 2022

Příjemné na dotek Dítě se na podložce opravdu nepotí