příjemný na chuť, osvěžující

používám opakovaně.
nejlepší
příjemná chuť
Obchod doporučuji.
Citlivosť na chlad a teplo do mesiaca užívaním tejto ústnej vody zmizla! odporúčam
Bez vad. Denně minimálně 2x až 3x, výborná ústní voda na sklovinu, dásně, dočištění, stopro celkový pocit v ústech = vyvážení mezi silou a chutí, chladivá, příjemná. Používám ji tak 10 - 15 let, je pro mne nejvhodnější z řady Elmex, která je jinak fajn celá. Je to jednoduché - nemá u nás na trhu konkurenci. Tak - zvaní "odborníci" o značce Elmex pohrdavě říkají, že jde jen o "masovku" - avšak ať někdo proti ní postaví něco alespoň srovnatelného !!! Kdo si Elmex Enamel Protection Professional ústní vodu zamiluje, propadne jí a to je snadné - neobejde se už bez ní, jako má maličkost.
Bez vad. Chuťově, pocitově i výsledkově - pro mne ústní voda Elmex Enamel Protection Professional - vynikající, nejlepší na trhu, po léta, Elmex všeobecně (požívám i Elmex Enamel Protection zubní pastu - vynikající dvojice !!! - stejně špičková jako ústní voda), vřele všem doporučuji.