Kvalitní, lehká, dobře ovladatelná diky velkým kolečkům

Kvalitní, lehká, dobře ovladatelná diky velkým kolečkům
lehká popelnice dobře se čistí, má kolečka.
Kvalita
Elkoplast popelnice 120 l zelená je velmi pěkná, víko také dobré, proti starším černým je tento typ prostornější, kolečka také výborná, doufám, že mi ji nikdo neodveze, mohu doporučit.
problém byl akorát s doručením od České pošty, kde ji měli šest dní uloženou v depu a nedařilo se ji doručit, až po trojité urgenci.
popelnice 120 l je velmi praktická, pěkný vnitřní prostor, mohu ji doporučit i kvůli výhodné ceně.
Vyměnila jsem popelnici za pytle. Je výhodnější, skladnější a čistší. Lze snadno udržovat v čistotě. Je velmi lehce ovladatelná. Používám trvale, svoz města je 1xza 14 dníá
Hodnotím kladně!
Běžná, standardní popelnice.
popelnici budu moci zhodnotit po delší době používání ,hlavně jak dlouho vydrží zacházení od popelářů
Jsme spokojeni, objednáváme opakovaně.
snadná manipulace
nic jsme zatím nezaznamenali
Cena, barva, kvalita
Tento typ popelnice využívají občané k odkládání odpadů. Vyhovuje jim spokojeni
jednoduchá a snadná manipulace s popelnicí.
Plně vyhovuje. Lehká, mobilní, snadná údržba.
Lehoučka a snadná manipulace
Lehka
sila materialu asi to moc nevydrží
plast je čistě a pěkně zpracován
popelnice je lehká a snadno manipulovatená
čekal jsem, že popelnice bude vyrobena z masivnějšího (silnějšího) plastu
Zatím spokojenost. Uvidíme, jak to bude s životností.
Skvělý pevný plast, robustní design a obsah.
Pozor při instalaci hřídele s kolečky, nejde již změnit výška, alespoň nám se nepodařilo již vyjmout.
Je lehká a snadná manipulace
Nevím.... zatím
lehká popelnice
je-li po dešti a na víku ještě drží voda, tak po zvednutí víka nateče tato voda do popelnice - konstrukční chyba