Výborný, pil bych ho denně :-)
Jen malé balení :-(
Chutná !

Výborný, pil bych ho denně :-)
Jen malé balení :-(
Chutná !
Vůně je pěkná, ale po 3 hodinách jsem na pokožce necítila vůbec nic. Naštěstí nestála moc peněz, takže není problém se opět přestříknout.
Určitě stojí za vyzkoušení
Příjemná vůně,má úspěch
Super vůně
Dlouhodobá spokojenost mé ženy
Všeobecná spokojenost s nákupem u tohoto prodejce!!!
Tento produkt znám a používám ho již dlouho. Úplně poprvé jsem ho objevila před mnoha lety v Egyptě.
Doporučit někomu je nevhodné, protože každý má v tomto směru jiný vkus. Každopádně není to ta těžká sladká vůně.
Pekná vôňa
Nádherná vůně, která neomrzí.
výborná vôňa, ako väčšina z rady 5th Avenue. Len je pre mňa viac orientálna, ako som čakala. A výdrž je podstatne slabšia, než som zvyknutá u väčšine parfumovanych vôd od Elizabeth Arden.
Cca po hodine na pokožke aj oblečení nie je už cítiť. Je možno trochu pozmenená receptúra ((
uvedené hore, intenzita ok, ale slabá výdrž vône
za momentálne určenú cenu na trhu, je to akceptovateľné ))
výborně voní, je jemná
Zboží bylo možné dříve zakoupit i v Testru.
Bohužel, tato možnost i u jiných značek jiz dlouhou dobu není možná a dle sdělení už asi v budoucnu nebude .
Je to určitě škoda. Tyto výrobky měly své zákazníky.
krásně svěží vůně
rozumná cena
Voní super, je moje oblíbená.
Toaletní vody Elizabeth Arden 5th Avenue používám dlouho. Tentokrát jsem si vedle klasiky objednala i NYC W EPD. Tato vůně je poněkud sladší, ale pro zimní období vyhovuje. Obě toaletní vody mi vyhovují jako tradiční, pro mladší ženy možná poněkud málo atraktivní.
Vůně od Elizabeth Arden mi naprosto vyhovují. Jsou rozpoznatelné od jiných vůní, které se neustále objevují.
Příjemná, nevtíravá vůně, na denní použití super.
Menší výdrž.
příjemná vůně, dobrá cena
Klasická krásná vůně , dobrá cena .
již mám tuto značku vyzkoušenou a jsem s ní velice spokojená. Je velmi jemná a příjemná vůně. Používám jak je potřeba a určitě budu používat častěji
Skvělá vůně, vracím se k ní často. Vůbec nepůsobí lacině, často se mě někdo ptá co je to za krásnou vůni. Cena je úžasná.
Velmi jsem spokojená.