Infrazářič Recenze ELÍZ EQH 3809

Recenze ELÍZ EQH 3809

Nástěnné koupelnové topidlo ELÍZ EQH 3809 je díky krytí IP24 ideálním pomocníkem pro výhřev koupelny a vlhkých prostor. Toto topení je schopno perfektně vytopit místnost do 25 m³, přičemž vybírat můžete ze 2 stupňů výkonu (600 a 1200 W). K nastavení výkonu slouží potahovací šňůrka. Praktickým prvkem je rovněž možnost sklopení topidla o 45°.

Registrovaný uživatel15. února 2022

Design, cena, montáž

Má 2 trubice. Pro moje podmínky je to na hraně. Táhlo přepínače, vyžaduje dost síly a časem to asi vytáhne hmoždinky ze zdi. Polohovací segment při zatažení za táhlo přepínače neudrží polohu. Vyřešil jsem dotažením šroubů. Nyní to sice nelze polohovat,ale drží to při zapínání a vypínání nastavenou polohu a není nutno pokaždé těleso zářiče vracet nahoru.

Asi bych ho koupil znova,ale mohli by to doladit.

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

cena, vzhled

poměrně chatrná konstrukce připevnění, tuhé spínání pomocí šňůrky

účel plní

Registrovaný uživatel22. října 2021

vzhledově velice pěkný, dostatečně výhřevný

ukotvení na zeď je špatně vymyšleno, mělo by být přes celou zadní plochu infrazářiče

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

zatím hřeje

neskutečně špatné uchycení, musel jsem celé předělat přepínač a vypínač jde tak ztuha, že máte pocit, že se urve otvor pro potahovou šňůrku je ostrý, čekám kdy se prodře, byť jsem tam umístil chráničku chybí indikace provozu

měl by být stažen z prodeje