Užívám krátce a zatím jsem spokojena.
Překvapivě tichý poté, co jsem si upravila převod a odpor.
Hlučnější při nejlehčím odporu.
Poměr cena a tichost - výborný.

Užívám krátce a zatím jsem spokojena.
Překvapivě tichý poté, co jsem si upravila převod a odpor.
Hlučnější při nejlehčím odporu.
Poměr cena a tichost - výborný.
Potřeboval jsem co nejtišší, a opravdu tichý je.
Objímka držáku měniče zátěže na řídítka je malá, nelze upevnit šroubem. Drží i bez, jen se musí manipulovat obouruč :-)
super ani to moc mysta nezabere a muzu to brat i na zavody nez vyjedu nakole
Tuhost konstrukce, kvalita zpracování
lehký, tichý, dobrá cena
přes použití doporučeného pláště dochází k značnému opotřebení rolny a pláště, při každém použití se musí znovu seřizovat, a to i když mám kolo trvale upnuté v trenažeru.
dobrá cena
funguje výborně
kompletní balení
splňuje požadavky
tichý
chyběl manuál v českém jazyce
Docela dobré zpracování, při použití pláště bez vzorku tichý chod, zatím spokojen
zatím nic ,krátce v provozu
Za tuto cenu dobrý výrobek pro občasné sportovní užití
Nízká cena, snadná manipulace, zabírá málo místa, funguje spolehlivě a nedělá hluk.
Plášť bude pravděpodobně nutné vyměnit za speciální, protože po cvičení je na trenažéru vidět mírný nános gumového prachu. To však není problém samotného trenažéru, ale důsledek přírodních zákonů.
Jednoduchá montáž a pro mé potřeby (doplňková aktivita k běhu-regenerace) plně dostačující
cena
provedení
jednoduchost
univerzálnost
hlučnost
Splnil očekávání.
Doporučuji přečíst návod při montáži. Ke stažení česky.
Je to výborné, máme dvoukolo, trénujeme každý den.
Bezvadný tréning v nepříznivém počasí, můžeme doporučit.
Trenažér splnil mé očekávání.
V balení je vse co je potřeba k instalaci kola.
Skladné
Opravdu tichý i do paneláku. Nutně použít správné pneu na cyklotrenažer.
nemám srovnání, je to první zakoupený produkt této kategorie. Ale je trošku hlučnější, malinko v konstrukci praská.. Ale zatím odtrénováno asi jen 2x 60 minut.
Snad jen cena
Kvalita nic moc,je to taková hrachovina. Příště bych si radši přidal a koupil kvalitnější
Funguje výborně dobrá cena
Snadná montáž, tichý chod, výborná stabilita. Velký rozsah nastavení zátěže. Možnost složení, pokud jej nepoužíváte, tudíž nezabírá mnoho místa.
Chvíli mi trvalo, než jsem přišel na to, že upínací mechanismus trenažéru na straně zámku je nastavitelný podle šíře rámu upínaného kola. v návodu o tom není zmínka.
Výborný trenažér s tichým chodem, pokud máte na kole nasazený plášť s hladkým vzorkem. Ideálně trenažérový TACX. Při použití pláště se vzorkem je jízda neuvěřitelně hlučná.