Láhev Recenze Elite Nanofly 500 ml

Recenze Elite Nanofly 500 ml

Cyklistická termoláhev Elite Nanofly o objemu 500 ml je vyrobena z lehounkého měkkého izolačního materiálu Nanogel, který udrží teplotu nápoje optimálně teplého či studeného po dobu až 4 hodin. Inovovaný systém dvojitého uzávěru pro perfektní izolaci. Lahev má ergonomický tvar, takže se dobře drží a mačká pro uvolnění náústku. Neobsahuje BPA.

d.sury8. prosince 2025

Tím, že je plastová, nijak "nedrncá" v košíku , je lehká, univerzální design

Teplotu udrží je hodinu, hodinu a půl, poté už rychle chládne, po 2h. je pití studené (při vnější teplotě 6"C

Čekal jsem časově delší, minimálně dvojnásobné udržení teploty nápoje.

Varianta tmavě šedá
pjv_s24. září 2025

lehka lahev, odolnější materiály ve srovnání s předchozí generaci, vypadá dobře ale nefunguje jako termolahev

jenom by mě zajímalo, kde italští a čínští soudruzi udělali chybu..... termo vlastnosti naprosto nedostačující. horká voda lahev už při nalití deformuje (vnitřní vrstvu0 a při ochlazování pokroutí i vnější vrstvu. téměř vařící voda je po třech hodinách vlažná, testováno v teplých pozdních letních dnech. pokud hledáte lahev, které udrží nápoj teplý, vyplatí se investovat do odlehčených kovových termolahví a košíků se stahovadlem jako např u TOPEAK modula... Elite nanofly 0-100 jsou vyhozené peníze

všechny generace lahví Elite mají stejný problém, výrobce se snaží srazit výrobní náklady na minimum a prodávat terno lahve za prémiovou cenu, které v praxi příliš nefungují.

Varianta tmavě šedá
martina.kodedova2. února 2025

- Dárek k Vánocům pro přítele na kolo - vyzkoušeli jsme letos již několikrát vzít také na běžky, udělali jsme horký čaj, který vydržel v mrazech příjemně teplý cca 2 hod - super technologie, nevěřila jsem, ale vážně to funguje

Varianta šedá
jaroslav7. června 2024

Snadná manipulace, krytý náustek, drží teplotu nápoje.

Sice dražší, ale výborná láhev.

Varianta modrá