Cyklotrenažér Recenze Elite Direto s podložkou

Recenze Elite Direto s podložkou

Trenažér Elite Direto s podložkou disponuje přímým přenosem energie a elektronickým ovládáním zátěže. Díky integrovanému senzoru OTS (Optical Torque Sensor) funguje trenažér jako Wattmetr. Trenažér je vhodný pro silniční i MTB kola. Kazeta není součástí balení.

lukas.hirman8715. února 2025

Tichý, dostačující výkon, dobrá cena

Za mě ideální trenažer v poměru cena/výkon

Pavel Milata29. prosince 2024

-kvalitní konstrukce nosných prvků -přijatelná úroveň hluku -plynulé změny brzdicího výkonu -bezproblémová komunikace s aplikací Zwift -jednoduchá instalace do rámu bicyklu místo zadního kola (v mém případě bicykl s průchozí osou) s použitím přiložených vymezovacích podložek -Moje varianta je s virtuálním řazením Zwift Cog and Click, je to velmi příjemná náhrada fyzických změn převodů. Fyzický měnič převodů zůstává natrvalo v poloze, kde by řetěz u reálné kazety byl na nějakém středním převodu, a změny převodů probíhají pouhými stisky tlačítek + nebo - na virtuálním řazení. Tím se nastaví větší či menší odpor stejně, jako by tomu bylo u fyzického řazení převodů.

-občasný nedokonalý kontakt konektoru napájení, je třeba jej odpojit a znovu zapojit -nepochopil jsem, jak probíhá komunikace (protokol ANT+) virtuálního řazení Zwift Cog and Click s aplikací Zwift a cyklotrenažérem, nicméně to funguje -pro komunikaci měřiče srdečního tepu s notebookem je třeba dokoupit USB dongle umožňující komunikaci přes ANT+ (notebooky běžně protokol ANT+ nemají)

Kvalitní cyklistický trenažér pro výkonnostní cyklisty

alesromanek29. listopadu 2024

supermašinka doporučuji

ladislav1burda25. listopadu 2024

tichý, propojeni s aplikací Rouvy zacal fungovat okamzite bez problemu. Pouzivam denně a vse funguje super

Doporucuji, profi trenazer za super cenu

pjotr.dvorak19. listopadu 2024

Funguje, dobrá cena, pro běžného cyklistu stačí