Recenze Elektronický tlakoměr na zápěstí YX-101 15805 bílý

Tlakoměr na zápěstí je určen pro domácí měření systolického a diastolického krevního tlaku a srdečního pulzu. Využívá oscilometrickou metodu měření, která zajišťuje přesné výsledky. Na krytu jsou značky klasifikující naměřený tlak podle směrnic Světové zdravotnické organizace, což umožňuje rychlé sebehodnocení výsledků. Zařízení je vybaveno přehledným LCD displejem, na kterém se po dokončení…

blankafrolova4. dubna 2026

Tlakomer splnil moje očakávania. Rýchle a presné meranie tlaku, ľahká manipulácia, môžem ho mat stále zo sebou v praktickej krabičke. S výrobkom som veľmi spokojná.

100% odporúčam

antonmathe1119. února 2026

Meria rychlo

Merané hodnoty sú vyššie ale viem ako to mám vyhodnotiť.

Majka K.Pardubice8. února 2026

Chybí návod v češtině ( jak nastavit datum a čas, mazání předchozích měření, a měření tlaku je zatím dosti nepřesné

svetlo720. listopadu 2025

Super tlakoměr, měří úplně stejně jako klasický, ale není třeba zapínat rukáv a dávat do elektřiny

annaradka17. října 2025

Som spokojná spĺňa to čo som aj očakávala obrázok sa stotožňuje s vyobrazením. Mám rada tento druh tlakomerov nakoľko ich používam a zatiaľ má nesklamali. Rýchlejšia manipulácia hlavne pre ľudí v staršom veku. Ďakujem za výhodnú cenovú dostupnosť.

Nemám žiadne.