Recenze ELEKTROBOCK MTF PT24 bílý

Termostat ELEKTROBOCK CZ PT24 je jednoduchý bateriový termostat s ručním ovládáním, vhodný pro uživatele, kteří preferují snadné a intuitivní nastavení teploty. Tento digitální termostat je ovládaný otočným potenciometrem, což usnadňuje jeho používání, například i pro starší lidi. Kalibrace teploty je možná v rozsahu od 0 °C až +/-8 °C, což poskytuje uživateli flexibilitu při nastavování…

4 recenze

vaclav.sobr16. května 2026

Vhodné pro starší lidi co nechtějí zbytečně komplikace a velká čísla

radko.waldhauser17. února 2026

Velice jednoduchý na ovládání. Přehledný srozumitelný displej. Nastavení hystereze. Napájení bateriemi. Bezpotenciálový kontakt.

Neprogramovatelný prostorový termostat s jednoduchým ovládáním. Nastavení teploty se provádí otočným kolečkem.

milos.196122. prosince 2025

Kvalitní provedení,velký displej,jednoduché ovládání (pokud nepotřebujete programování/týden),při vypnutém displeji není aktivní na “pozadí”topení(pouze informace).Displej,lze podsvítit.Jednoduché a intuitivní nastavení.Posuzoval jsem 1)přesnost a 2)spolehlivost teplot na kalibračním zařízení ze Švýcarským čipem.1)přesnost teploty v porovnání byla v normě.2) teplota se měnila podle okolní s menší prodlevou (není na závadu,ale přesto jsem (01) nastavil na (-5).Hystereze (02) -místo neustálého zapínání a vypínání při mírných změnách teploty má nastavenou hysterezi (např. 1 °C). Při nastavení na 20 °C topení vypne při 20 st.C a zapne až po poklesu na 19 °C, čímž se zabrání častým cyklům a šetří energii a kotel).Na závěr mohu napsat,že je to zdařilý výrobek,který dělá,co má.

Není pevná základna(pokud máte nerovnost zdi),ale to je můj názor.

Doporučil bych tento výrobek,jsme velmi spokojeni.Vložit pouze kvalitní alkalické baterie AAA.Nevkládat baterie AAA carbon-zinek!

rjurenik1. prosince 2025

design velký displej podsvícený displej jednoduché ovládání současné zobrazení aktuální a požadované teploty slušná cena

AAA baterie (vydrží méně než AA)

jeden z ideálních termostatů pro seniory