Domovní zvonek Recenze ELEKTROBOCK MTF BZ911

Recenze ELEKTROBOCK MTF BZ911

Bezdrátový zvonek s obousměrnou komunikací: vyšší odolnost proti rušení; zpětné potvrzení přijímače o přijetí signálu; indikace slabé baterie ve vysílači; dosah na volné ploše až 300 m. .

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Velká dosažitelnost signálu.bězně využivń.celkově jde o dobrý a spolehlivý výrobek.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Signál projde tam kde dosah "200 m zvonku" už nefunguje ( funguje 30 m v kombinaci volný prostor a zdi ).

Registrovaný uživatel8. března 2022

dosah signálu

možnost inovace vzhledu

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Velký dosah, příjemná melodie.

Registrovaný uživatel20. října 2021

funguje skvěle

Registrovaný uživatel18. června 2021

DOSAH!!!! snadná instalace hlasitost

Je to první bezdrátový zvonek, který nám opravdu funguje - má velký dosah a prostupnost signálu přes silné domovní zdi. Vyzkoušeli jsme již několik zvonků s rásdoby velkým dosahem a žádný nedosahoval. Zatím jsme nezaznamenali ani žádné změny na funkčnost vlivem počasí (déšť, mráz). Jsme naprosto spokojeni a můžeme vřele doporučit.

Registrovaný uživatel28. února 2021

300 dosah, kdyby to fungovalo více než měsíc

Po necelém měsíci nefunguje,. Všechny bezdrátové zvonky nestojí za nic. Bohužel nechci vrtat do nové fasády , tahat kabel po zdi a 50m v zemi po zahradě.

je to krám

Registrovaný uživatel7. února 2021

Výborný dosah přes více zdí Dostatečná hlasitost zvonku i pro seniory

Spokojenost s výrobkem