Lednice Recenze Electrolux Serie 500 LNS5LE18S

Recenze Electrolux Serie 500 LNS5LE18S

Vestavná lednička Electrolux Serie 500 LNS5LE18S v bílé barvě s funkcí samoodmrazování se řadí do energetické třídy E. Do kombinované lednice o celkové kapacitě 271 l je možné dávat chlazené i mražené pokrmy, takže ji využije středně náročná domácnost. Základní vlastnosti - Lednička s mrazákem dole odděleným separátními dvířky - Celková výška 177,2 centimetrů - Objem lednice 198 l + objem…

zdenek.bicik25. srpna 2025

Tichá. Prostorná. Lepší uspořádání polic, než naše staré Ardo. Zatím funguje, jak má.

Vladimír Hofírek30. ledna 2025

Ledničku elektrolux mě doporučil stolař, který vybavoval byt. Po pět a půl roce lednička náhle přestala fungovat. Objednal jsem opravu technikem, který tyto ledničky opravuje. Po příjezdu otevřel ledničku, zabouchal na zadní stranu, poté na boční a sdělil, že lednička je na odpis. Obrátil jsem se na elektrolux, jak dlouho by měla lednička vydržet a bylo mě sděleno, že na motor je záruka 10-let. Tak si říkám, k čemu motor, když lednička nefunguje a chtěl jsem se dohodnout, že když vydržela jen polovinu záruky na motor, aby mě byla poskytnuta sleva. Po opakovaných e-mailech mě byla nabízena sleva 25%, ale z ledničky s nejnižší cenovkou 39.000-Kč a výše. Tuto nabídku jsem odmítl a zakoupil raději jinou značku.

olga.stanova22. října 2024

se značkou Elektrolux mám dlouholeté dobré zkušenosti

Registrovaný uživatel1. září 2024

Hodně polic, tichá lednice. Vše Ok