Recenze Electrolux EW7TN23372C

Vrchem plněná pračka Electrolux EW7TN23372C je skvělé řešení pro koupelny a prádelny, v nichž nezbývá prostor na otevírání dvířek směrem do místnosti. Navzdory úspoře místa má navíc velký buben, který pojme až 7 kg prádla. O její skvělý výkon a tichý chod se stará invertorový motor s váženou spotřebou energie za 100 cyklů 59 kWh. Tento model je zařazen v energetické třídě C a během jednoho cyklu…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Pračka Electrolux EW7TN23372C je hodnocena jako spolehlivý a kvalitně zpracovaný spotřebič s úspornou spotřebou a širokou nabídkou programů. Uživatelé oceňují její tichý chod při praní, ale někteří zmiňují hlučnost při ždímání. Pro většinu zákazníků představuje dobrou volbu s ohledem na poměr cena/výkon.

• Kvalitní zpracování a spolehlivost
  • Tichý chod při praní
  • Variabilita programů a parní funkce
  • Úsporná spotřeba energie a vody
  • Intuitivní ovládání
  • Hlučnější při ždímání
  • 1300 otáček ždímání považováno za nedostatečné

mariedvorakova6221. března 2026

ještě jsem neprala

vladana bezvodova8. března 2025

Je velmi ticha,ovladani fajn

Po dlouhych letech mam zase Elektrolux.Nemenila bych.

Jana Koutská15. listopadu 2024

Měla jsem i předtím Elektrolux a neměla žádnou závadu za 14 let.Proto nákup nové měla jasnou volbu značky. Z počátku jsme trošku vychytávali programy, ale nyní supr a doufám, že to tak zůstane.

Dobrá volba- kvalita, rozumná cena, úspora místa v otevírání dvířek, nízká spotřeba energetická i vody. Tichý chod.

jivcer14. ledna 2024

Již jsme měli starší typ a byl to držák. Přes intenzívní využívání makala 12,5 let bez jediné závady. Takže při nákupu nové byla volba jasná - Electrolux.

Novou máme zatím krátce, ale věříme ji.!

Jo s pračkami Electrolux to vypadá optimisticky. Dáváme pět hvězdiček.

jitka.kovaco7. ledna 2024

má parní program

Předchozí pračku Elektrolux jsem měla víc než 14let, byla hodně vytížená. Proto opět Elektrolux.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2023

Vše funguje tak jak má.

Mohu jen doporučit každému.

Registrovaný uživatel15. června 2023

cena (po Cashbacku a akci o 3000,- nižší) kvalita provedení kvalita praní variabilita programů

Předchozí model nám vydržel bez problémů 9 let, což je na dnešní dobu lepší průměr. Nyní má pračka navíc třeba parní funkci a stojí méně, než před těmi devíti lety. Lze nastavit vše, na co si vzpomenete. Je velmi tichá při praní. 1300 otáček ždímání samozřejmě nějaký kravál nadělá, ale je to v mezích rozumných. Má nyní 7 kg prádla, všechny programy si můžete upravit a sama si dopočítá vše ostatní. Mohu doporučit.

Registrovaný uživatel12. července 2022

Oproti stávajícímu modelu je pračka intuitivní v ovládání a nabízí více programů.

Pračka je poměrně hlučná. 15let starý model byl tišší. 1300 otáček není moc v současné době. Buben na 7kg mi nepřijde větší, než původní na 5kg.

Dobrý výrobek, ale rozdíl v lepší technologii za 15let od původní Elektroluc EWT 15 mi nepřijde dostatečný .

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Jsem velice spokojena