Je velmi ticha,ovladani fajn
Po dlouhych letech mam zase Elektrolux.Nemenila bych.

Je velmi ticha,ovladani fajn
Po dlouhych letech mam zase Elektrolux.Nemenila bych.
Měla jsem i předtím Elektrolux a neměla žádnou závadu za 14 let.Proto nákup nové měla jasnou volbu značky. Z počátku jsme trošku vychytávali programy, ale nyní supr a doufám, že to tak zůstane.
Dobrá volba- kvalita, rozumná cena, úspora místa v otevírání dvířek, nízká spotřeba energetická i vody. Tichý chod.
Již jsme měli starší typ a byl to držák. Přes intenzívní využívání makala 12,5 let
bez jediné závady. Takže při nákupu nové byla volba jasná - Electrolux.
Novou máme zatím krátce, ale věříme ji.!
Jo s pračkami Electrolux to vypadá optimisticky. Dáváme pět hvězdiček.
má parní program
Předchozí pračku Elektrolux jsem měla víc než 14let, byla hodně vytížená. Proto opět Elektrolux.
Vše funguje tak jak má.
Mohu jen doporučit každému.
cena (po Cashbacku a akci o 3000,- nižší)
kvalita provedení
kvalita praní
variabilita programů
Předchozí model nám vydržel bez problémů 9 let, což je na dnešní dobu lepší průměr. Nyní má pračka navíc třeba parní funkci a stojí méně, než před těmi devíti lety. Lze nastavit vše, na co si vzpomenete. Je velmi tichá při praní. 1300 otáček ždímání samozřejmě nějaký kravál nadělá, ale je to v mezích rozumných. Má nyní 7 kg prádla, všechny programy si můžete upravit a sama si dopočítá vše ostatní. Mohu doporučit.
Oproti stávajícímu modelu je pračka intuitivní v ovládání a nabízí více programů.
Pračka je poměrně hlučná. 15let starý model byl tišší.
1300 otáček není moc v současné době. Buben na 7kg mi nepřijde větší, než původní na 5kg.
Dobrý výrobek, ale rozdíl v lepší technologii za 15let od původní Elektroluc EWT 15 mi nepřijde dostatečný .
Jsem velice spokojena