Myčka nádobí Recenze Electrolux ESI5550LOX

Recenze Electrolux ESI5550LOX

Myčka nádobí Electrolux ESI5550LOX je vestavěný spotřebič, který vám ušetří spoustu času, práce, a hlavně energie při mytí nádobí. Bez problémů na jeden mycí cyklus pojme 13 sad nádobí, snadno se tedy zbavíte všeho špinavého nádobí naráz i v početnější rodině. Se svou šířkou 59,6 cm, výškou 81,8 cm a hloubkou 57,5 cm jistě nalezne místo ve vaší kuchyňské lince. O nastavení myčky a stavu mycího…

Registrovaný uživatel8. prosince 2022

Potřebovala jsem toto provedení (vnější ovládací panel), a mám ho, Myčka je tichá, intuitivní ovládání, lze regulovat prostor v přízemní části (sklopit držáky na nádobí) a jsou tam 4 různé délky programu, jednoznačně označené, tak si lze vše naplánovat a to mi vyhovuje. Před ukončením programu se myčka otevře a rychlejise pára dostane ven a nádobí se dosuší. Nejčastěji používám 60 minutový program...

speciální polička na příbory nahoře, je dle mého dělena velmi neprakticky...je problém se rozměry nožů či příborů trefit tomu, co výrobce nachystal. Na starém typu existující košík na příbory byl zřejmě lepší. Ale vařečky zase trčely hodně vysoko. A držáky na vinné sklenice také nejsou pro delší stopky ideální..

Zatím užívám krátce, ale jsem s nákupem spokojená. Vše má své mouchy, že? Ještě musím zjistit, jak se regitrovat ohledně záruky:-)

Registrovaný uživatel3. února 2022

Nevhodně natočený košík na příbory. Pokud chceme dát příbory i z druhé strany je potřeba vysunout spodní koš což je nepraktické

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Prostě super.

Registrovaný uživatel19. února 2021

Maximální spokojenost.Krásně myje, je tichá a je super,že na konci programu se i sama otevře .

Iváš9. prosince 2020

Při výběru mě limitovalo, že jako jediná tehdy v obchodě, bezezbytku a nerušivě zaplnila místo po staré myčce, používám denně někdy i několikrát, zatím bez problémů.

Inflace, já za ni dal před cca rokem a půl 7777,-Kč.

Registrovaný uživatel27. ledna 2020

Rozměry, vnější ovládání

On/off tlačítko je na vnější straně dveří a po zavření nepřístupné, zámek dveří plast