Vestavná trouba Recenze Electrolux EOD6C71Z

Recenze Electrolux EOD6C71Z

Vestavná trouba Electrolux 600 Pro SteamBake EOD6C71Z je dokonalým pomocníkem do každé kuchyně. Zaujme již na první pohled svým moderním elegantním designem a současně potěší mnoha praktickými funkcemi a programy, které z vaření a pečení učiní skutečný zážitek. Disponuje funkcí rychlého zahřátí, která zajistí, že je trouba rozpálená přesně ve chvíli, kdy potřebujete. Je vybavena rovněž…

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

- zboží dorazilo vadné - posunutý ovládací panel a dveře vůči tělu trouby, navíc byl posunut i ovládací panel vůči dveřím - prodávající nabídl zajištění servisní opravy, nicméně opravu zajistil až po 14 denní lhůtě , ve které jsem mohl od kupní smlouvy odstoupit. V současné době mi prodejce již nezvedá telefon. - servisní společnost mi sdělila, že trouba nejde opravit a že Elektrolux vadu ve výrobě neuzná a že to je mezi prodávajícím a kupujícím, nicméně posun ovládacího panelu vůči dveřím nemohl nastat jinde než ve výrobě a následnou nefungující výstupní kontrolou Elektroluxu

tuto troubu nedoporučuji a ani prodejce spol. Tamatelektro!

Registrovaný uživatel24. října 2020

Provedeni

Nektere funkce na displeji nejde zrejme zobrazit. Pokud nastavite teplotu,potom cas,tak na plotu uz se nelze asi fostat. Pokud dobehne cas nastaveny a chcete prodlouziz,musi se vypnout celkove a znivu zapnout.