Vestavná trouba Recenze Electrolux EOD5H70X

Recenze Electrolux EOD5H70X

Vestavná trouba je vybavena kruhovým topným tělesem, které podporuje multifunkci trouby. Electrolux 600 PRO SteamBake EOD5H70X se pyšní funkcí SteamBake, se kterou budou vaše kynutá těsta vláčnější a zlatavější. Čištění po vaření nemusí být namáhavé. Tato trouba využívá sílu vlhkosti.

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Rychlé nahřátí na požadovanou teplotu, plynulý dojezd dvířek, takže se s nima nedá bouchnout.

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Všechno v pořádku, trouba vypadá moc hezky

Hlučnější než na jakou jsem byla zvyklá

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

- je moc hezká :-) - mám ji krátce, pekla jsem jen párkrát, takže ještě to nemám vychytané ... ale peče :-)

- vadí mi její hlučnost při běžném provozu (zřejmě chladící ventilátor :-( ) - dvířka jdou těžce otevřít (má tichý doraz, takže možná proto ?)

Registrovaný uživatel8. října 2021

Cena, značka

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Trouba je prostorná Spokojenost s pečením s párou - pro mne novinka, a právě to mě oslovilo Oceňuji a hodně využívám časovač - minutku, i odložený start - výborná věc

snad jen programy a nastavení teploty by mohly být podsvícené - je na ně potmě špatně vidět

celková spokojenost, tento spotřebič můžu doporučit