Rychlá a moderní konvice

Rychlá a moderní konvice
Pěkný design, konvice je tichá, má nastavitelnou teplotu.
Rychlý ohřev
Tichá
Design
Krátce v používání , bez problémů . Příjemné masivní madlo ,dobře čitelný displej červené barvy.
Pěkné provedení , doufám , že bude i dobře sloužit
Designově pěkná konvice. Odpovídá očekávání, předchozí jsme měli také zn.Electrolux, ale odešlo zavírání víka, tak jsem zvědavá, jak dlouho vydží toto.
Vaří přesně na teplotu, vysoká přesnost bohužel snižuje celkovou rychlost, i tak rychlost na 80 cca stejná jako předchozí konvice na 100
Lehká
Dlouhý kabel
Ukazatel teploty
Pro každé zapnutí je třeba ťukat znovu teplotu. Mohla by si pamatovat poslední volenou. Uvidíme jak dlouho vydrží tlačítka.
Po postavení na stojan se rozsvítí displej s akt. teplotou a zůstává dlouho aktivní.
regulace teploty, udržování zadané teploty
Hezký design, funguje skvěle, při udržování teploty, dojde nejprve k převaření...
tradiční kvalita švédského výrobce, produkt je používán 4-5 krát denně
Pěkný design
možnost nastavení teploty
rychlost ohřevu
možnost nastavení teploty
důležitá byla možnost regulování konečné teploty, chtěla jsem konvici červené barvy, je opravdu krásná
Vadí mně špatně viditelný vodoznak, mám ještě konvici zn, Bravo a ta ho má
na lepším viditelnějším místě.
Jsem docela spokojena
Nastaveni teploty, design,
Hlucnost
Sitko nedoleha ke konvici - propousti vodni kamen. Pozor na to, jedna se o konstrukcni vadu, pak mate caj plny castic vodniho kamene.
50 na 50
Dobré je nastavení teploty
Příliš hlučný při vaření
Neni videt na množství vody
Prázdná je dost tezja
Nedoporucila bych ji a nekoupila
Test hodnocení neodpovídá kvalite
display, který ukazuje aktuální teplotu vody v konvici
je možné si nastavit teplotu, teplotu je možné sledovat, vaří celkem rychle
když dovaří, pípá 3x, při spuštění pípne 1x, pri vrácení konvice do stojanu pípne opět 1x, to mi nevyhovuje
Kvalita, ojedinělý digitální teploměr a nastavení
Nejrozumnější ceny
Možnost nastavení teploty vody. Krásný design.
Žádné jsem nezjistila.