dobrá cena
hlučná

dobrá cena
hlučná
Praktické vnitřní uspořádání v kvalitním provedení. jednoduché ovládání, výběr programů, spokojenost s výsledkem mytí
Produkt doporučuji
Je tichá .
Dobře myje.
Zásuvka na příbory.
Myčku doporučuji, mám již třetí myčku této značky.
Elektrolux nezklame .
elektrolux je vždycky dobrý,nízká cena a super kvalita
o ničem zatim nevím
není moc hlučná, malá spotřeba vody, spolehlivá značka
Před 20 lety jseme zakoupili myčku Elektrolux, která neměla jedinou opravu.Ale nic nevidrží věčně, vypověděla nám službu těsně před Vánoci.Pro velkou spokojenost jsme pořídili stejnou značku.
zatim bez ztraty kyticky...
Myti vyzkouseno..ticha a zda se vse ok..
..jen nam nekdy spatne reaguje digitalni posun se zvolenim programu?
posouva se dotykem prstu a jede se po te klavesnici , spis reaguje hned na preklikavani o par milimetru dale nebo zpet ...Po umyti se otevre a na podlaze sviti zelene svetlo par vterin...Je velka a prostorna,koupena i kvuli hornimu supliku na pribory--jiz mame na toto zvyk..a je to lepsi-dole je vice mista na kastroly,atd....Napasovano presne do mezery po Boschce- po 10 letech protekala...
Zatím jsme spokojení
Zatím nemohu hodnotit,myčka čeká na instalaci do nové kuchyňské linky
Cena, rozměry, satelitní rozstřikovač, kvalita značky. Používáno téměř denně.
Žádné jsem nezjistil.
Kvalitní výrobek za slušnou cenu.
má v, co jsem potřebovala vetně znamení - světlo na podlahu když porogram běží nebo zhasnutí, když je ukončen. . Denně. Je tichý
zatím nenalezeny
Doporučuji vřele.