Myčka nádobí Recenze Electrolux EEM48320L

Recenze Electrolux EEM48320L

Myčka nádobí Electrolux EEM48320L je vestavěný spotřebič, který vám ušetří spoustu času, práce, a hlavně energie při mytí nádobí. Bez problémů na jeden mycí cyklus pojme 14 sad nádobí, snadno se tedy zbavíte všeho špinavého nádobí naráz i v početnější rodině. Se svou šířkou 59,6 cm, výškou 81,8 cm a hloubkou 55 cm jistě nalezne místo ve vaší kuchyňské lince. O nastavení myčky a stavu mycího cyklu…

milkinen31. března 2025

jeste nezapojeno

Vojtech.suk225. prosince 2023

Velmi snadná instalace dvířek

Registrovaný uživatel24. září 2023

Kvalita umytí, rychlost, velmi tichá

Rozhodně velmi dobrá za rozumné peníze

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

nikdy jsem neměla myčku, dnes ji používám skoro denně i když jsme jen dva, maximální spokojenost, možnost úpravy délky mytí

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Nádobí je čisté.

Po skončení programu je nádobí ještě částečně mokré. Možná je to jen pocit, ale přijde mi, že se do ní nevleze tolik nádobí, jako do předchozí myčky. Prostor pro talíře je úzký a plastové dětské talíře se špatně dávaní do pevného držáků.

Má to mouchy, ale v podstatě jsem s myčkou spokojený.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Myčka kape, dveře při plnění nedrzi

Je to již druhá myčka Electrolux, která teče, během dvou měsíců, ta první byla bezmála za 25 tisíc tato je za 16 tisic

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Skoro bezhlučná myčka. Paráda. Signalizace je na místě, jinak bych asi nepoznala, že myčka ještě myje :-)

Nádobí nebylo suché, ale zkoušela jsem zatím jen jeden program, tak uvidíme