Recenze Elasti-Q Exclusive tělový krém proti striím 150 ml

Elasti-Q Exclusive tělový krém proti striím svým složením a účinností navazuje na jedinečný tělový krém Elasti-Q Original. Navíc je doplněn o další účinné látky, které příznivě působí na již vzniklé strie. Elasti-Q Exclusive působí proti striím nejen v oblasti bříška, ale také stehen, boků a v dalších problematických partích. Má velmi příjemnou parfemaci, výborně hydratuje pokožku, rychle se…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 16 recenzí pomocí Seznam AI

Elasti-Q Exclusive tělový krém proti striím má podle recenzí dobré vlastnosti pro prevenci strií, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Někteří uživatelé však uvádějí, že i přes pravidelné používání se strie objevily, a upozorňují na obsah parabenů. Doporučeno je zvážit individuální snášenlivost a potřebu prevence.

• Dobře se vstřebává a nezanechává mastný film
  • Rychle se roztírá a hydratuje pokožku
  • Příjemná vůně nebo neutrální aroma
  • Pomáhá předcházet vzniku strií při pravidelném používání
  • Dlouhodobě promašťuje pokožku
  • U některých uživatelů se objevily strie i přes pravidelné používání
  • Vyšší cena vzhledem k množství a frekvenci použití
  • Obsahuje parabeny, které mohou být pro některé uživatele problematické
  • Občasné žmolkování při aplikaci
  • U citlivých jedinců způsobuje svědění a podráždění

maria.h.fialova12. dubna 2026

Hezka vůně

Častá aplikace vede k nekomfortu

lucie.karlova23. října 2024

Rychle se vstřebává Navazuje na Elasti - Q tělový krém k prevenci strií Dobře se roztírá

Jsem spokojená i s tímto pokračovacím tělovým krémem proti striím. Určitě objednám znovu.

Kristin Kellner28. března 2024

Ve složení Methylparaben, Propylparaben a Butylparaben

Absolutně nevhodný přípravek pro TĚHOTNÉ. Obsahuje nebezpečné hormonální disruptory - ty narušují normální funkci hormonálního systému. Ovlivňují tak nejen fungování reprodukčního systému a jeho vývoj, ale i samotnou produkci hormonů. Parabeny - METHYLPARABEN především PROPYLPARABEN a BUTYLPARABEN, jenž byly v roce 2020 Evropskou agenturou pro chemické látky (ECHA) označeny za „nebezpečné chemické látky“. Znepokojující je také to, že by tyto látky mohly přispívat ke vzniku rakoviny – zejména rakoviny prsu u žen. Z tohoto důvodu bylo použití určitých druhů parabenů zakázáno v kosmetice určené pro plenkovou oblast dětí do 3 let. V ČR je bohužel tato legislativa velkorysá a to i vůči nejhoršímu butylparabenu. I tak je tohle složení opravdu ostuda výrobce a za mě i lékáren, které tento výrobek prodávají a doporučují těhotným ženám...

Registrovaný uživatel10. září 2023

Příjemně voní

-Po krému mě ještě více svědila kůže. -Vytvořilo se mi více strií. -Krém se drolí . -Je těžké vymačkat krém pomocí pumpičky

-zbytečná koupě

Registrovaný uživatel2. července 2023

Nezanechává mastný film Příjemná parfemace Rychlé vsakování Dobrá hydratace

Bohužel striím moc nezabránil

Na strie jsem trpěla již před těhotenstvím, takže i během něho se objevily. Krém jsem užívala pravidelně a poctivě, i přesto mi jizvy zůstaly. Hodně záleží na kůži, takže krém hodnotím jako velmi dobrý především díky příjemné vůni a nezanechávání mastného filmu.

Registrovaný uživatel28. června 2023

dobře se vstřebává mažu s ním i nohy, díky složení působí dobře i na žíly bez nepříjemné vůně na celé těhotenství a období po porodu mi stačily 3 balení (mazání 1x denně)

občas lehce žmolkuje cena

Registrovaný uživatel29. května 2023

Používám jako prevenci v těhotenství a zatím nikde žádné strie :) Dobře se roztírá, nijak speciálně nevoní (ocenila jsem hlavně v prvním trimestru, kdy se mi z různých vůní dělalo nevolno), velmi rychle se vstřebává a nezanechává žádné fleky ani mastnotu jako některé oleje na strie.

Registrovaný uživatel20. května 2023

Dobre složení Na to, že se jedná o krém, se dobře roztírá Příjemná, nevtirava vůně (jakoby cistoty)

Vzhledem ke spotrebovavanemu množství, kdy mazete 2x denně, to vyjde dráž..

Pokud můžu věřit deklarovanému složení, tak věřím, že používám to nejlepší:)

Registrovaný uživatel14. dubna 2023

Jemna vune,konzistence

Prijemny krem,teprv se uvidi zda bude fungovat

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Doopravdy funguje ani po třetím těhotenství nemám ani jednu strii. A to jsem byla hodně veliká protože všechny moje děti měli přes 4kg. Tak se holky mažte :-)

Fakt super.

Registrovaný uživatel4. července 2022

Super krém, rychle se vstřebá a nenechá pokožku mastnou. Dlouho nechává kůži promazanou.

Registrovaný uživatel10. června 2021

Menší balení a při natírání strii nevidím bohužel nijakou změnu/zlepšení.

Registrovaný uživatel31. května 2021

Hezky voní

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Rychle se vstřebává, krasne promasti pokožku

Používám již druhé těhotenství a po dvou dětech mám jen jednu malinkou strii. Takže maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

Používala jsem při 1.těhotenství, proběhlo bez strií. Teď ho používám znovu, zatím spokojenost. Hezky se vstřebává.

Registrovaný uživatel7. dubna 2020

Super produkt, určitě zakoupím znovu.

Podle mého názoru žádné zápory nemá :)