WC sedátko Recenze EISL Sanitar Caribbean Soft Close 82363C

Recenze EISL Sanitar Caribbean Soft Close 82363C

Kvalitní sedátko na záchodové mísy se systémem pomalého sklápění Soft Close. Nezbytné vybavení každé toalety. Praktické WC sedátko s potiskem ve vysokém lesku v kombinaci materiálů MDF a akrylového poklopu. Sedátko je vybaveno kovovými pochromovanými panty.

bstanek4310. ledna 2024

Zatím hodnotím toto sedátko jako velmi dobré, přesto že někteří ho hodnotili že má slabou kostru, já naopak to hodnotím pozitivně. Když se spodek prkénka zvedá není tak těžký jako některé jiné sedáky.

Zatím jsem žádný neobjevil.

Velmi dobrý výrobek za slušnou cenu.

Registrovaný uživatel10. června 2023

Pevný materiál. Tiché sklápění. Snadné vytažení desky a jednoduchá údržba čistoty.

Krátké šrouby. Nutno nahradit podložkou. Produkt zřejmě na tenčí porcelán. Sezení není komfortní - ostřejší hrany.

Registrovaný uživatel4. března 2023

Rychle dodání, výrobek odpovídá zobrazení a funguje dle popisu - pomalé sklápění krytu sedátka.

Chyběl český návod k montáži

Registrovaný uživatel15. listopadu 2021

Opravdu krásné "sedátko", lehké přesto bytelné, funguje jak má. Velká paráda může být i na toaletě :-)

Neshledala jsem