Stolní pila Recenze Einhell TE-TS 254 T 4340430

Recenze Einhell TE-TS 254 T 4340430

Stolní okružní pila Einhell TE-TS 254 T zaručuje čisté řezy během okamžiku v domácnosti, dílně i v garáži. Disponuje otočným kotoučem (až 45°), snadno nastavitelnou výškou, funkcí Softstart, stolem z hliníku, paralelním dorazem, přípojkou na odsávání třísek a integrovanými rukojeťmi. Hmotnost pily činí 17,5 kg.

Jan Macek20. srpna 2025

Soft start,rovný hliníkový stůl , celkem tichý chod.

Rozvírací klín ,demontáž je celkem složitá.

Na hobby práce dobrá pila.

benedeki24. června 2024

Řeže pěkně, měkký start, dobře přenosná.

Ještě jsem neměl příležitost ji použít k jemnému vyřezávání. Ale k pořezu i středně velkého palivového dřeva slouží výborně.

karel4.fri30. května 2024

Jednoduchá konstrukce, Dobře vyřešené zvedání a spouštění kotouče. Kvalitní pevný stůl. Dobrý poměr cena výrobku a kvalita stolu. U něj jsem uvítal drážky vpravo i vlevo od kotouče. Už pracuji na přípravku, který tyto drážky využije.

Nebylo možno jednoduše vyjmout rozvírací klín. Z důvodu potřeby řezat drážky. Nemožnost seštelování pravítka.

petrisin.m21. dubna 2024

výkon presnosť rezov soft štart kvalitný hliníkový stôl

Dobrý deň, Píla spĺňa moje požiadavky, výkon postačuje, hodnotím pozitívne výšku pílového kotúča, presnosť rezov a soft štart.