stolní bruska Recenze Einhell TC-BG 175

Recenze Einhell TC-BG 175

Dvoukotoučová bruska TC-BG 175 je kompaktní a výkonný stroj s dlouhou životností a vysokou přesností broušení. Je vybavena 1x hrubým a 1x jemným brusným kotoučem (K36 / K60), který je namontovaný hřídeli s kuličkovými ložisky. Konstrukce dvoukotoučové brusky TC-BG 175 je robustní a kompaktní zároveň. Bruska je vyrobena z kovu.

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

Brusku jsem použil cca 10 x z toho byla většina broušení vrtáků , dnes jsem brousil na osmičce kulatině hrot a bruska přestala fungovat . Při ručním pokusu otočit kotoučem se mi to moc nedařilo . Musím najít kde jsem ji objednal a poslat na reklamaci .

Registrovaný uživatel15. září 2020

slušná, průměrná bruska

Registrovaný uživatel15. srpna 2019

Vcelku dobrá bruska na běžné použití.

Bylo třeba vycentrovat kotouče, bruska poměrně silně vibrovala. Když dobíhá něco v ní nepříjemně klepe.

Registrovaný uživatel16. prosince 2017

Brusku potřebuji na hoby práce a proto jsem vybíral podle značky a ceny. V potaz jsem bral průměr kotoučů. Používám ji několikrát za měsíc a až na pár nedostatků je dobrá.

Nemile mně překvapilo, že kotouče poněkud "šmajdají" a ani nejsou dobře vycentrovány. Vyřešil jsem to jakž takž srovnáním. Samotná kvalita kotoučů taky žádná sláva - oštípané hrany. Jinak se s ní ale pracuje dobře. Taky v ní sem tam něco klepe (někde uvnitř), ale zatím to nemá na provoz žádný vliv.

Když to shrnu : cena/užitek - splňuje co potřebuji.