Recenze Einhell Red RT-RH 32

RT-RH 32 je velice silné vrtací kladivo, které hravě zvládne všechna vrtání a sekání dokonce i do tvrdého betonu. S rukojetí, která absorbuje vibrace, bude Vaše práce pohodlná a téměř bez námahy. Bezpečnostní spojka se okamžitě uvolní při zaseknutí vrtáku a tím ochrání Váš přístroj před poškozením vnitřních částí motoru. Speciální konstrukce pro upevnění přídavné rukojeti zajišťuje spolehlivé…

Registrovaný uživatel27. května 2021

Poměr cena x výkon je bezkonkurenční.

Větší váha. Člověk se docela nadře.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Dost spolehlivý produkt od značky Einhell. První podobné kladivo mi spolehlivě sloužilo krásných 10 let.

Trochu kratší přívodní kabel

Při pročtení popisků na stránkách, jsem byl dost zmatený a nevěděl co mám očekávat. Všude psáno 4x SDS vrtáky, ale skutečně jsou tam pouze 3 (8, 10, 12, mm) a skutečná váha samostatného vrtacího kladiva je 6,1kg (takže se s ním dá v klidu dělat i 2 hodiny v kuse) Jinak co se týče dodací lhůty, naprostá spokojenost. Zásilka dorazila do druhého dne od objednání.( a to bylo pár dnů před vánoci)