Mám ji podruhé a byly jsme moc spokojeni.

Vodárna Einhell GC-WW 6538 nabízí dobrý poměr ceny a výkonu, přičemž většina uživatelů oceňuje její spolehlivost a tichý chod. Někteří však upozorňují na plastové provedení čerpadla a drobné konstrukční nedostatky, jako jsou lacině působící závity nebo malý otvor pro zalití. Přesto pro běžné použití funguje uspokojivě a většina uživatelů ji hodnotí kladně.
Mám ji podruhé a byly jsme moc spokojeni.
Fungoval na prvni zapojení ,
Co bych zlepšil je že na čerpadle by byly lepší kovove vývody ssaní i vytlaku,jinak jsem spokojen
Vyrobek hodnotím kladně a doporučují ,
poměr cena a kvalita vyhovuje
Malé čerpadlo,tlak dobrý, zprovoznění bez problémů.doporucuji
Cena, solidní zpracování
Zakoupený kus zlobil, tlakový spínač nebyl dobře seřízen. Servis v K. Varech ale poradil po telefonu, jak seřídit, od té doby čerpadlo funguje dobře.
Levná a spolehlivá
Velmi dobrý výrobek
cena
manometr
Tlakový spínač
plastové provedení čerpadla, ale vzhledem k ceně se není čemu divit.
Mohl by být větší otvor pro zalití čerpadla. často ho přenáším a je to nepraktické
Poměr cena/výkon
Malé rozměry
Snad napojovací závity působí lacině
malá, tichá
používáme krátce, zatím nevíme, snad nutnost užití tlačítka
celkově zatím šlape, čas ukáže.
mám dvě a nejsem spokojen víčko je z platu a už po dvakráte prasklo první vodárnu jsem si nechal na náhradní díly a koupil tu samou a u druhý vodárny se stalo úplně to samý. Už váš výrobek s plastovými díly nechci