Recenze EHEIM Professionel 4+ 600

Vnější filtry EHEIM Professionel 4+ 600 nabízí díky svému integrovanému pomocnému nasávání a funkčně odpovídajícímu bezpečnostnímu adaptéru optimální pohodlí a vysokou míru bezpečnosti pro akvária o objemu 240-600 l.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 14 recenzí pomocí Seznam AI

EHEIM Professionel 4+ 600 je výkonný a kvalitně zpracovaný filtr s tichým chodem, který zajišťuje čistou vodu. Uživatelé oceňují jeho velký prostor pro filtrační média, ale upozorňují na nutnost dokoupit kvalitnější média a delší hadice. Pro ty, kdo hledají spolehlivý filtr, je tento model vhodnou volbou.

• Tichý chod
  • Kvalitní zpracování
  • Velký prostor pro filtrační média
  • Dobrý výkon a čistá voda
  • Jednoduché zapojení a instalace
  • Krátké hadice v balení
  • Dodávaná filtrační média jsou nekvalitní
  • Hučení při provozu
  • Špatná manipulace při čištění v omezeném prostoru
  • Vyšší cena

Duboner26. března 2026

Vynikající filtr,obměnil jsem předchozí typ 350 po 13 letech,který stále fungoval,ale chtěl jsem zvýšit výkon.Protože tohoto výrobce znám,instalace byla velmi snadná.Filtr je naprosto tichý,je jenom o kousek větší,než typ 350,což jsem uvítal.Je dodáván i s náplněmi,dal jsem ale pryč plastové filtrační medium(takové spirálky) a místo nich dal biologickou náplň od Invital.Všechny náplně jsem dosypal filtračními náplněmi ze zaběhnutého předchozího filtru.Pracuje skvěle,prostě EHEIM.

Dodávaná hadice k filtru je krátká,měla by být dvakrát tak dlouhá,to by bylo ideální.Já jsem použil jednu hadici ze starého filtru.Každému,kdo si tento typ filtrů zakoupí,vřele doporučuji rovnou si objednat i jednu hadici navíc.To je jediný nedostatek tohoto špičkového produktu.

Podle mě nejlepší filtr na trhu,neměnil bych.

karel.pisinger22. dubna 2025

Velký prostor na různé náplně, jednoduché zapojení

Registrovaný uživatel8. května 2022

Výkon, tichý

Eheim klasika

Registrovaný uživatel10. února 2022

Super mašina

Registrovaný uživatel10. února 2022

velký filtr s poměrně dobrými medii

Registrovaný uživatel2. února 2022

tichý chod v ceně media

krátké hadice pumpa dlouho nasává

Spokojenost doporučuji

Registrovaný uživatel25. ledna 2022

Filtrační media jsou součástí balení. Relativně tichý a úsporný filrt. Rozumné rozměry, takže se vejde do akvarijního stolku.

V balení jsou pouze 3 metry hadice. Myslím si že takový renomovaný výrobce by nezchudl, kdyby dal hadici delší. Pokud dáváte sací koš a rampu na protilehlé strany akvária, je hadice prostě krátká.

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

- Tichý chod - kvalitní zpracování - je to blbuvzdorné

- jen jedna hadice. Mohla být delší - filtrační média. Nutno vyměnit plastové spirály za kvalitnější filtraci - cena

Dražší, ale kvalitní výrobek

Fravinmac24. října 2021

adapter na hadice, dva koše s medii

hučí, špatný výtok a rampa, plastové náplně ve dvou koších

Registrovaný uživatel15. října 2021

dostatek prostoru pro fitrační medium , tichy chod a výkon

dodávané filtrační medium nic moc hlavně ty umělohnotné válečky , v hadicích see usadí slem ktery pokud se při vyměně hadice nepropláchne tak se napumpuje do akvarijní vody

Registrovaný uživatel10. června 2021

Zatím není zapojený, čekám na akvarijní set.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Dobry výkon voda křišťálová

Trochu hučí.

Registrovaný uživatel3. března 2021

velice tichý provoz

žadné jsem zatím neobjevil

sice je drahý u mě je Eheim nejlepší ze všech filtru co trhu jsou

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Krásně vyčistí vodu, přefiltruje dalo by se říct celé akva. Je to super.

Při málo prostoru špatná manipulace při čištění a údržbě