Akvarijní filtr Recenze EHEIM Experience 250 2424020

Recenze EHEIM Experience 250 2424020

Vysoce technicky vyspělý vnější filtr EHEIM Experience 250 pro akvária o obsahu 120–250 litrů. Vnější filtry EHEIM Experience nabízejí optimální funkci pro jakékoliv akvaristické nároky. Základní model nabízí: velký filtračním objem, odnímatelný adapter, hadic integrované uzavírací kohouty, pojistku hadic, uzavírací držadlo, vyjímatelné filtrační náplně pro pohodlné plnění a čištění.

tom.tom7625. prosince 2023

Tichý chod zatím málo použivany tak nedokáží posoudit všechny klady ale vypadá slibně

Registrovaný uživatel1. července 2022

Tichý Perfektně se skládá - rozkládá - čistí. Vyrobeno v Německu narozdíl od řady Classic, která je strašně hlučná. Přitom dříve nebyla. Dříve se řada Classic také dělala Německu a byly to tiché filtry. Nyní se vyrábí v Číně a bohužel jsem to rachoťáky :-(. Experience je špička.

Koupil jsem dva. Z toho jeden měl téměř deklarovaný výkon. Druhý měl průtok sotva poloviční. Testoval jsem bez filtračních náplní.

Asi nejtišší filtr na trhu. Jednoduchá obsluha a čištění. Doporučuji vyměnit hadice na 22, tím docílíte ještě lepšího průtoku.

Didien 00727. srpna 2021

Tichý,spolehlivý asi 15let.

Registrovaný uživatel22. května 2021

Velmi tichý spíš neslysici po přikoupeno uhlikoveho filtru voda kristalova Super koupě

Nic jsem zatím neodhalil

Velké plus doporucuji