Zatím nevím, je to dárek-vánoce.

Zatím nevím, je to dárek-vánoce.
zajímavé řešení
nejsou zápory
Splnilo to,co jsem očekávala
Praktické světýlko do zásuvky.
Mohlo mít delší rameno.Obrácené zástrčky do našich zásuvek.Rameno by mohlo jít lépe natáčet.
Takhle lampička vypadá dobře.Proto jsem si ji koupil na čtení v posteli, abych mohl číst i když se otočím od nočního stolku s postavenou lampičkou. Nad dvojlůžkem mám totiž uprostřed zásuvku, kam jsem ji chtěl nasadit.
Bohužel při doručení jsem zjistil, že tato lampička má opačně situovanou středovou zemnící zdířku, tzn. že je do zásuvky se zemnícím kolíkem směrem dolů, což česká norma neumožňuje. Zemnící kolíky musí být nahoře a fáze s elektřinou tuším vlevo. Otočit to nelze, protože by se mohlo stát, že se dostane fáze na kostru nějakého jiního spotřebiče, pokud je vidlice jednoduchá se dvěma kolíky bez nulového kolíku.Dalším záporem je, že žárovka je příliš intenzívní na lampičku a je z toho téměř reflektor, který nahradí osvětlení celé místnosti, což je velmi nepříjemné.
Je to poměrně drahý špás k takovému zjistění a dá se požít pouze tam, kde nevadí otočení a osvětlení ke stropu, nikoli tak jak je nafoceno v nabídce. Zákazník by měl být lépe obeznámen s tím jak vypadá i z opačné strany a případně za jakých podmínek a pro jaký účel je toto svítidlo použitelné.
Mám zásuvku na stěně pod stropem. Nemusí se tahat kabel. Úspora energie díky LED žárovce. Lze nasměrovat tok světla jak potřebuji.
dobrá světelnost
Splňuje naše předpoklady.
Vyhovuje svojí konstrukcí, tak jak jsme očekávali.
Flexobilné silné svetlo, využívam v kuchyni v tmavom kúte a som spokojná.
Tak, ako ho vidíte na obrázku ho nezapojíte do zástrčky. Svetlo sa dá len obrátene, tak že bude smerovať dole, a ak máte dvojzástrčku, tak do vrchnej nezapojíte kábel ktorý je zatočený dole.
V celkovom výsledku som spokojná.