Stojací lampa Recenze Eglo Baya 93876 1x LED 20 W, 1x LED 2,5 W bronzová

Recenze Eglo Baya 93876 1x LED 20 W, 1x LED 2,5 W bronzová

Stojací lampa Eglo Baya 93876 je vhodná pro zákazníky, kteří hledají moderní osvětlení s funkcí stmívání a čtecí lampičkou. Lampa je navržena v moderním stylu a její bronzové tělo dodává elegantní vzhled jakémukoliv interiéru. Kombinace leštěného bronzu na základně a těle lampy s bílými matnými skleněnými stínidly vytváří příjemný kontrast, který se hodí zejména do ložnice. Lampa disponuje dvěma…

Registrovaný uživatel1. června 2023

LED osvětlení, příjemná barva světla, pěkný design, pevná základna

u malé lampičky mi chybí "vodítko" pro snadnější nasměrování směru toku světla

Lampa splnila očekávání, je pěkná a dobře funguje.

Registrovaný uživatel25. ledna 2023

naprosto skvělá lampa

trochu hůře se mi sestavovala, byla trochu nestabilní, ale ale po dotažení všeho, co se dotáhnout mělo je už v pohodě

výborná lampa, vysoká, možnost regulace - stmívání, si velice cením, LED světlo není rušivé a hlavně netřeba žárovek...

Registrovaný uživatel23. prosince 2022

Jednoduchá montáž

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Tento produkt jsem si vybrala, protože se mi po 20ti letech rozbila lampa podobná. Tato lampa je mnohem úspornější. Lampu používám každý den, takže očekávám, že poslouží jako ta stará.

Ještě nevím, mám ji od včera.

Registrovaný uživatel24. října 2022

měl jsem podobné již dříve (ne s LED) a byl jsem spokojen příjemné teplé světlo používám denně

Pokud se vypíná hlavní světlo stmívačem, nesmí se otočit vypínačem až na doraz, jinak světlo svítí tlumeně dál (regulátor se buď musí zastavit hned jak cítíte vypnutí nebo se musí vrátit trochu zpět) Celý stojan je málo stabilní

Registrovaný uživatel15. září 2022

Spokojeni , máme krátkou dobu .