žolíková karta Recenze Efko Slunečná kanasta

Recenze Efko Slunečná kanasta

Kanasta patří k nejoblíbenějším karetním hrám. Užijte si spoustu zábavy se speciální edicí karet s motivem seriálu Slunečná. Obsahuje 2 x 55 karet a návod.

Registrovaný uživatel20. září 2021

Byl to dárek pro člověka, který má rád seriál Slunečná. Karty jsou funkční a udělaly radost Karty se využívají cca. 1x týdně

nevidím žádné zápory

S produktem jsem spokojena

Registrovaný uživatel17. února 2021

pobaví

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Čekala jsem, že na kartách budou alespoň fotky herců.

Registrovaný uživatel29. prosince 2020

Pěkné velké karty

Jsou strašně kluske nelze je udržet v ruce ani je zamíchat a rozdat. Za mne bych je udělala z jiného materiálu méně klouzaveho

Filomena Jičínská23. prosince 2020

Že se inzeruje "Karty Slunečná" a jsou to jen obyčejné hrací karty. Výrobce si nedal ani tolik práce, aby udělal dvojí revers ze Slunečné. Pro moji sbírku jen vyhozené peníze, protože tyhle karty se tisknou alespoň 100 let.

Je to podvod, protože si výrobek nemohu problédnout předem. Kdo čeká něco víc, tak naletí stejně jako já,. Vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

obyčejné kanastové karty,které koupím ve vietnamské večerce za 25 kč.Slunečná je jen na krabičce.

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Dobrý nápad

Mohlo tam být více ze Slunečné.

Registrovaný uživatel12. prosince 2020

Karty jako každé jiné. Nijak originální slunečnou. Pouze krabička Slunečná. Jinak úplně obyčejné.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2020

Se Slunečnou to má společný jen obal.

Karty nemají se Slunečnou nic společného