Vodní kámen se usazuje i s použitím Ecozone Duo Pack osvěžovač a čistič WC.

Vodní kámen se usazuje i s použitím Ecozone Duo Pack osvěžovač a čistič WC.
Mám Duo Pack vyzkoušený a používám ho už pár let. Vyhovuje mi po všech stránkách.
Bohužel zcela nepřebíjí občasný zápach z ČOV.
vhodné pro domy s domácí čističkou odpadních vod - hledala jsem bez chemie a s tímto osvěžovačem a čističem WC jsem našla řešení
snad jen, že je trochu drahý
tento produkt je skvělý i když by mohl být levnější
Vzhledem k tomu, že jsem chtěla něco ekologického na očistu WC volba byla jasná...jsem spokojena a budu objednávat opakovaně. Neusazuje se vodní kámen a WC je krásně čisté.
používám už měsíc a pořád je voda barevná, sám o sobě nevodí, ale toaleta je čistá, nezapáchá
zanechává toaletu bez vůně
Fantastická eko věcička ve skle a nemusím do záchodu dávat žádné závěsné či přisávací hlouposti.
plastový obal
Doma mi nesmí chybět.
vyhovuje mi vic než zavěšené připravky, je to čisté
mohl by být levnějši
Výborná věc. Opravdu funguje a vydrží, tak dlouho, jak výrobce uvádí. Už nekupuji nic jiného. Jsem spokojená a mám výborný pocit, že šetřím přírodu. Nemáme totiž čističku, ale septik.
Moc modré, dělá fleky a pruhy
je ekologický
opravdu udržuje WC v čistotě
celkem dlouho vydrží
nezdá se mi že by fungoval jako osvěžovač - nijak nevoní
vyšší cena
Bez dráždivého zápachu, není o nic méně účinný než obdobné ne příliš ekologické produkty. Duopack je navíc cenově výhodnější a na 6-7 měsíců je pro tříčlennou rodinu vystaráno.
Nahradi vsemozne chemicke "kulicky" do WC misy. Je na mnoho splachnuti, nemusi se menit tak casto.
Vubec nijak nevoni, neudrzi misu tak dlouho cistou, tzn. necistoty na ni ulpivaji vice nez u "chemickych" verzi.
Cekala jsem od produktu vice (ze bude silnejsi, efektivnejsi), ale pomer kvalita x trvanlivost x cena je v pohode. Radeji budu casteji misu cistit, nez pouzivat skodlivejsi chemii.