Recenze ECOVACS Deebot N8 Pro+

Pokud už vás nebaví neustálé vysávání nečistot včetně chlupů vašich zvířecích mazlíčků, které nikdy neberou konce, pak zpozorněte. Díky tomu, že žijeme v moderní době, si i vy můžete užít perfektně čistého domova bez námahy, pokud si pořídíte tento robotický vysavač Ecovacs Deebot N8 Pro+. Jedná se o robota, který disponuje nejen funkcí vysávání, ale také vytírání - o vaše podlahy bude kompletně…

voloda.karvina24. února 2025

Perfektně vysává

Celkem zkomplikovaná aplikace na internetové připojení

Za tu cenu skoro zadarmo, jsem velice spokojen hlavně se samovyprazňováním, starý vysavač debot jsem musel čistit ručně a je to veliká otrava.

pwdvorak31. ledna 2025

Slušný sací výkon, možnost mopování, skvělá navigace v prostoru a velká možnost nastavení vysavače a plánování úklidu.

Doposud jsem nic nenašel.

Super roboťák.

Registrovaný uživatel16. ledna 2025

Perfektní úklid, po něm vždy bez problémů trefí "domů". A vyprazdňování po každém úklidu je úplně super. Máme doma psa labradora a 2 kočky, takže super pomocník (2 předchozí roboti to nezvládali). Ovládání v aplikaci je jednoduché.

lenka.haltufova13. ledna 2025

Super vysavač, mop na denní šetření také super. Vše funguje jak má.